May 29, 2024

Cadillac Optiq 2025

Cadillac

Detroit – Motoare generale’ Noul vehicul electric Cadillac Optiq 2025 va începe de la 54.000 de dolari, a anunțat compania miercuri.

Crossover-ul compact va fi al patrulea vehicul electric al Cadillac atunci când va fi pus în vânzare la sfârșitul acestui an. Urmează crossover-ul de dimensiuni medii Lyriq de 59.000 USD, care poate fi personalizat pentru mai mult de 300.000 USD. sedan Celestiq și un viitor de 130.000 USD. SUV Escalade IQ. Prețurile nu includ stimulente pentru vehicule electrice, cum ar fi creditele federale de până la 7.500 USD.

„Cadillac a definit întotdeauna luxul american, iar Optiq este un exemplu al modului în care spiritul nostru îndrăzneț și inovator ne propulsează într-un viitor electric”, a declarat John Roth, vicepreședinte Cadillac, într-un comunicat.

Optiq va fi vândut în 10 regiuni, inclusiv America de Nord, China și Europa și va debuta miercuri la noul showroom Cadillac din Paris.

Între timp, producătorii de automobile încearcă să extindă atractivitatea vehiculelor electrice lansând modele mai ieftine. Vânzări mai lente decât se așteptapentru vehiculele emergente.

Cadillac Optiq 2025

Cadillac

Optiq este, de asemenea, o oportunitate pentru GM de a reintra pe piață piata europeana Producătorul auto și-a vândut operațiunile acolo în 2017. Recuperarea terenului pierdut în China Vânzările și profiturile au scăzut semnificativ în ultimii ani.

Designul mașinii este similar cu vehiculele electrice actuale ale Cadillac, incluzând lumini verticale și orizontale elegante și o grilă neagră. Dispune, de asemenea, de un afișaj intern LED mare, cu diagonala de 33 de inchi și utilizări Super Cruise General Motors Sistem de asistență la conducere fără mâini.

Disponibil în variantele de lux și sport, vehiculul include un pachet de baterii de 85 de kilowați-oră și un sistem de propulsie standard, cu tracțiune integrală, cu dublu motor, care oferă 300 de cai putere și un cuplu de 354 lire-picior, estimați de Cadillac.

Optiq are o autonomie estimată de 300 de mile cu o singură încărcare. GM spune că vehiculul poate adăuga aproximativ 79 de mile de autonomie în aproximativ 10 minute folosind un încărcător rapid DC.

Mașina va fi produsă la uzina GM Ramos Alispe din Mexic.

Interiorul Cadillac Optiq 2025 este echipat cu sistemul de asistență pentru șofer cu mâini libere Super Cruise de la General Motors.

Motoare generale

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *