May 29, 2024

Pe 26 august 2020, un cărucior de cumpărături a parcat în fața magazinului Dick’s Sporting Goods din Daly City, California.

Justin Sullivan |. Știri Getty Images |

articolele sportive ale lui Dick Cumpărătorii cheltuiesc mai mult pe pantofi sport și echipamente noi, a declarat miercuri retailerul, ceea ce a determinat retailerul să își mărească prognoza de profit pentru întregul an.

Vânzările comparabile ale marelui magazin de articole sportive din primul trimestru au crescut cu 5,3%, cu mult peste așteptările analiștilor de 2,4%, potrivit StreetAccount.

Compania a spus că creșterea a fost determinată de volume mai mari de tranzacții, ceea ce înseamnă că mai mulți clienți au făcut cumpărături la Dick’s și prețuri medii mai mari ale biletelor, sugerând că cumpărătorii cheltuiesc și mai mult.

Iată cum a evoluat Dick în primul trimestru în comparație cu așteptările de pe Wall Street, potrivit unui sondaj al analiștilor realizat de London Stock Exchange Group (LSEG):

  • Câștigurile pe acțiune:3,30 USD față de 2,95 USD așteptați
  • sursa de venit: 3,02 miliarde USD, estimat 2,94 miliarde USD

Compania a raportat un profit net de 275 milioane dolari, sau 3,30 dolari pe acțiune, pentru cele trei luni încheiate la 4 mai, comparativ cu 305 milioane dolari sau 3,40 dolari pe acțiune, în aceeași perioadă a anului trecut.

Vânzările au crescut la 3,02 miliarde USD, o creștere cu aproximativ 6% față de 2,84 miliarde USD în aceeași perioadă a anului trecut.

Rezultatele trimestriale puternice l-au determinat pe Dick’s să-și majoreze orientarea pentru întregul an.

Retailerul se așteaptă acum la câștiguri pe acțiune de la 13,35 USD la 13,75 USD, în creștere față de intervalul anterior de 12,85 USD la 13,25 USD. Prețul a fost mai mare decât așteptările analiștilor de 13,25 USD, potrivit LSEG.

Subliniind perspectivele companiei, directorul executiv Lauren Hobart a spus că se așteaptă „o cerere puternică din partea sportivilor” în sezoanele următoare. Chiar și așa, indicațiile privind vânzările au fost ușor mai scăzute după ce retailerul a depășit așteptările privind veniturile din primul trimestru.

Dick’s se așteaptă acum să crească vânzările comparabile cu 2% până la 3%, în comparație cu indicațiile anterioare de creștere de 1% până la 2%. Limita inferioară a acestui interval a fost tocmai în conformitate cu așteptările analiștilor pentru o creștere de 2%, potrivit StreetAccount.

Dick’s se așteaptă ca veniturile anuale să fie cuprinse între 13,1 și 13,2 miliarde de dolari, în conformitate cu așteptările de 13,16 miliarde de dolari, potrivit LSEG.

Șoc la încălțăminte și îmbrăcăminte

Consumatorii, loviti de inflația încăpățânată și de ratele mari ale dobânzilor anul trecut, au redus achizițiile de articole discreționare precum haine și pantofi noi, dar piața de îmbrăcăminte și încălțăminte a dat unele semne de redresare în ultimele săptămâni.

Performanța lui Dick arată că consumatorii sunt dispuși să cheltuiască bani pe produse noi și alte produse de bază de la mărci mari, de ex. NikeDezamăgit, Adidas și in timpul alergariiși cheltuiește bani pe lucruri de care poate nu au neapărat nevoie, dar sunt bucuroși să le aibă.

Tendințele similare includ Găsit la alți retaileri. săptămâna trecută, Magazinul Ross, Ralph Lauren, magazin de îmbrăcăminte urbană și Corporația TJX Toate companiile au raportat vânzări comparabile pozitive. chiar Ţintă Mențiunea îmbrăcămintei este un punct culminant altfel sfert sumbru Acest lucru vine după ce retailerul a înregistrat vânzări lente de îmbrăcăminte în aceeași perioadă a anului trecut. Cererea de adidași Hoka și cizme UGG noi crește vânzările cu 21% Dexsau chiar Carnavalul pantofilorCompania, care se adresează mai mult consumatorilor cu venituri mai mici, a înregistrat o creștere a vânzărilor cu aproximativ 7%, depășind așteptările de pe Wall Street, potrivit LSEG.

Informații suplimentare despre sănătatea consumatorilor și impactul acestuia asupra pieței de îmbrăcăminte și încălțăminte nu au fost încă publicate. Abercrombie & Fitch și vultur american Ambele companii raportează câștiguri mai târziu miercuri și Dulap pentru picioare, Pantofi Birkenstock și decalaj Va raporta joi.

Citiți raportul complet al câștigurilor lui Dick Aici.

— Raportare suplimentară de Robert Hum de la CNBC

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *