May 29, 2024

Sigla Salesforce este afișată pe Salesforce Tower pe 7 martie 2019 în New York City.

Brendan McDermid |

Aruncă o privire la companiile care fac titluri pe termen lung:

forta de vanzare — Veniturile din primul trimestru, de 9,13 miliarde de dolari, au scăzut sub estimările consensuale de 9,17 miliarde de dolari, potrivit LSEG, care a făcut ca acțiunile să scadă cu peste 14%. Câștigul pe acțiune ajustat de 2,44 USD a depășit estimările consensuale de 2,38 USD, dar indicațiile pentru trimestru au fost mai mici decât se aștepta.

UiPath – companie de software Rezervor 30% CEO Rob Enslin a spus va demisiona, în vigoare de la 1 iunie. Fostul CEO UiPath și actualul director de inovare Daniel Dines va reveni la cârmă.

HP — Acțiunile producătorilor de PC-uri au crescut cu 3%. Potrivit LSEG, câștigul pe acțiune ajustat al HP în trimestrul al doilea a fost de 82 de cenți la venituri de 12,8 miliarde de dolari, peste așteptările analiștilor de 81 de cenți pe acțiune la venituri de 12,6 miliarde de dolari.

depozitare pură — Compania de software a crescut cu 1% după ce profitul său fiscal din primul trimestru a depășit așteptările. Pure Storage a raportat câștiguri ajustate de 32 de cenți pe acțiune la venituri de 693,5 milioane USD. Analiştii chestionaţi de London Stock Exchange Group (LSEG) prognozează câştiguri de 21 de cenţi pe acţiune la venituri de 681 de milioane de dolari.

Octa — Cifrele de venituri și profit ale companiei de verificare a identității digitale în primul trimestru au depășit așteptările analiștilor, trimițând acțiunile sale cu aproape 2%. Previziunile Okta privind veniturile pentru trimestrul doi au variat de la 631 de milioane de dolari la 633 de milioane de dolari, depășind, de asemenea, estimarea consensuală de 616 milioane de dolari, potrivit LSEG.

capri — Acțiunile Versace și Jimmy Choo Fashion Group au scăzut cu 3% după ce rezultatele fiscale din trimestrul al patrulea au fost sub așteptările analiștilor. Capri a raportat câștiguri ajustate de 42 de cenți pe acțiune, în timp ce analiștii se așteptau la 65 de cenți, potrivit LSEG. Veniturile de 1,22 miliarde de dolari au ratat, de asemenea, estimările de 1,30 miliarde de dolari. Conducerea a subliniat cererea slabă pentru bunuri de lux și o economie în încetinire în Asia.

C3.ai — Acțiunile companiei de software de inteligență artificială au crescut cu peste 8% după ce au raportat rezultate trimestriale mai bune decât se așteptau. C3.ai a avut o pierdere ajustată de 11 cenți pe acțiune la un venit de 86,6 milioane USD. Estimările de consens au fost pentru venituri de 84,4 milioane de dolari și o pierdere de 30 de cenți, potrivit LSEG. Prognoza veniturilor pentru întregul an a depășit, de asemenea, așteptările.

American Eagle Apparel — Acțiunile au scăzut cu aproape 6% după ce retailerul de îmbrăcăminte a raportat venituri mai mici decât se aștepta în primul trimestru și a emis o previziune slabă. American Eagle Outfitters a raportat venituri de 1,14 miliarde de dolari, lipsind estimarea medie a analiştilor de 1,15 miliarde de dolari, potrivit datelor LSEG. Profitul a depășit așteptările, dar estimarea veniturilor pentru întregul an a fost în intervalul de la 2% la 4%, cu o prognoză de 3,4%.

Tehnologii Agilent — Acțiunile companiei de științe ale vieții au scăzut cu 14% după ce și-a redus profitul și îndrumările privind veniturile pentru întregul an. Agilent se așteaptă la câștiguri pe acțiune de 5,15 USD până la 5,25 USD, în comparație cu indicațiile anterioare de 5,44 USD – 5,55 USD, potrivit FactSet. Previziunile privind veniturile au fost, de asemenea, reduse la un interval de 6,42 miliarde dolari până la 6,5 ​​miliarde dolari, în comparație cu estimările anterioare de 6,71 miliarde dolari până la 6,81 miliarde dolari. Între timp, profitul fiscal din al doilea trimestru a depășit așteptările, în timp ce veniturile au fost ușor sub estimările consensului.

Nutanix — Compania de cloud computing a estimat venituri pentru trimestrul al patrulea de la 530 de milioane de dolari până la 540 de milioane de dolari, sub așteptările analiștilor de 546 de milioane de dolari, reducând acțiunile sale cu 14%. Previziunile privind veniturile pe întregul an a fost de 2,13 miliarde dolari până la 2,14 miliarde dolari, comparativ cu prognoza anterioară de 2,12 miliarde dolari până la 2,15 miliarde dolari și estimarea consensuală de 2,14 miliarde dolari, potrivit FactSet.

— Darla Mercado de la CNBC a contribuit la raportare.

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *