May 29, 2024

Tyler Winklevoss și Cameron Winklevoss (LR), fondatorii schimbului de criptomonede Gemini Trust Co., urcă pe scena Bitcoin 2021, o conferință de criptomonede, în Wynwood, Miami, Florida, pe 4 iunie 2021, organizată la Manna Convention Center.

Joe Reddell |. Getty Images

Clienții ale căror fonduri au fost blocate în programul de împrumut de criptomonede defuncte al Gemini, încep în sfârșit să-și primească banii înapoi.

Compania, deținută de gemenii miliardari din tehnologie Cameron și Tyler Winklevoss, a anunțat miercuri că va returna 2,18 miliarde de dolari în digital utilizatorilor activelor programului său Earn, planul suspendând retragerile în noiembrie 2022.

„Astăzi, suntem încântați să vă informăm că distribuția inițială a veniturilor – aproximativ 97% din activele digitale datorate de Genesis la data suspendării (16 noiembrie 2022) – este acum disponibilă în contul dvs. Gemini,” Clienții Gemini va fi notificat prin e-mail miercuri.

„Am anunțat anterior că am ajuns la o înțelegere cu Genesis și alți creditori în cazul de faliment al lui Genesis, care va avea ca rezultat toți utilizatorii Earn să primească 100% din activele lor digitale în formă fizică”.

E-mailul a adăugat: „Aceasta înseamnă că dacă împrumutați un Bitcoin în programul Earn, veți primi un Bitcoin înapoi. Aceasta înseamnă că veți primi toată valoarea activului dvs. de când ați împrumutat în programul Earn.

Alocarea fondului, în valoare de 2,18 miliarde de dolari, reprezintă o recuperare de 232% pentru utilizatori, deoarece Gemini a înghețat retragerile de la clienții planului Earn în urmă cu 18 luni.

Lansat pentru prima dată în 2021, Earn le permite clienților să obțină profituri mari prin stocarea token-urilor în programul Gemini. Gemini împrumută apoi criptomoneda clientului debitorilor instituționali prin partenerul său de creditare ales, Genesis Global Capital.

În noiembrie 2022, Genesis Global Capital a suspendat noi inițieri și răscumpărări de împrumuturi, forțând Gemini să oprească retragerile din planul său Earn. Geneză Depunerea capitolului 11 faliment la tribunalul federal din Manhattan în ianuarie anul trecut.

Săptămâna trecută, procurorul general al statului New York Letitia declara S-a ajuns la un acord de 2 miliarde de dolari cu Genesis pentru a rambursa investitorii fraudați.

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *