May 30, 2024

Clădirile comerciale și rezidențiale sunt puternic luminate în zorii zilei de sâmbătă, 21 octombrie 2023, în Seul, Coreea de Sud. Investiții corporative.

Bloomberg |. Getty Images

Piețele din Asia-Pacific au extins pierderile joi, urmărind Wall Street-ul înainte de o serie de date economice din regiune vineri.

a Japoniei Index Nikkei 225 Acțiunile au scăzut cu peste 2%, în timp ce Topix-ul a scăzut cu 1,4% la începutul tranzacțiilor.

coreeană Cospi A scăzut cu aproape 1%, indicele Kosdaq cu capitalizare mai mică scăzând cu 0,6%.

Japonia și Coreea de Sud vor publica date de producție industrială vineri, în timp ce China va publica indicele oficial al managerilor de achiziții pentru luna mai. De asemenea, vor fi publicate date despre inflație din capitala japoneză Tokyo.

australian Indicele S&P/ASX 200 Acesta a continuat declinul din ziua precedentă, scăzând cu 0,7%.

Hong Kong Futures Hang Seng Index Indicele Hang Seng s-a închis la 18.409 puncte, deschiderea mai slabă decât punctul de închidere al indicelui Hang Seng de 18.477,01 puncte.

Peste noapte, toți cei trei indici bursieri majori din SUA au scăzut, pe măsură ce randamentele trezoreriei au crescut. acest Bon de trezorerie pe 10 ani Randament Du-te mai sus Pentru a doua zi consecutiv, ultima s-a tranzacționat peste 4,6%.

Randamentele mai mari reduc multiplele pe care investitorii sunt dispuși să plătească pentru acțiuni, cresc costurile de împrumut, afectează cheltuielile consumatorilor și fac ca bonurile de trezorerie și fondurile pieței monetare să fie mai atractive.

acest Dow Jones Industrial Average a scăzut cu 1,06%, în timp ce Indicele S&P 500 A scăzut cu 0,74%, prima sa scădere în ultimele trei zile de tranzacționare. acest Indicele Nasdaq Indicele tehnologic a scăzut cu 0,58%, deoarece câștigurile din Nvidia au atenuat pierderile.

— Alex Harring și Pia Singh de la CNBC au contribuit la acest raport.

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *