May 30, 2024

Pe 14 decembrie 2010, un comerciant a emis un semnal de cotație pe piața futures pe indicele bursier S&P 500 a Grupului CME din Chicago.

Scott Olson |. Știri Getty Images

O problemă cu sursa de date pentru mediile majore ale pieței de joi a condus la calcule Indicele S&P 500 și Dow Jones Industrial Average S-a oprit aproximativ o oră. Tranzacționarea a continuat în mod normal și prețurile individuale ale acțiunilor nu au fost afectate.

acest Grupul CME S-a confirmat pentru CNBC că a existat o problemă care a afectat calculele clienților pentru cei doi indici cel puțin joi. Calculele pentru Dow și S&P 500 au părut să înghețe în jurul orei 10:41 ET înainte de a fi reluate cu puțin timp înainte de prânz.

Problemele cu fluxurile de date indexate nu afectează neapărat tranzacționarea. Piețele futures S&P 500 și Dow Jones păreau să funcționeze normal în timpul pauzei.

acest SPDR S&P 500 ETF Trust (SPY)De asemenea, pare să fie tranzacționat în mod activ ca un vehicul popular pentru investitori pentru a face pariuri pe o gamă largă de piețe.

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *