May 31, 2024

Biden despre verdictul de vinovat al lui Trump: A spune că procesul a fost fraudat este nesăbuit și periculos

Candidatul republican la președinție și fostul președinte al SUA, Donald Trump, vorbește în timpul unei conferințe de presă la Trump Tower din statul New York, după ce a fost condamnat pentru falsificarea dosarelor de afaceri pentru a ascunde un efort de a reduce la tăcere starul porno Stormy Daniels în 2016. plătit pentru a fi găsit vinovat într-un criminal proces.

Brendan McDermid |

„Donald Trump are toate oportunitățile de a se apăra”, a spus Biden, „Un caz de stat, nu un caz federal, în fața unui juriu format din 12 cetățeni, 12 americani, 12 oameni ca tine, ca milioane de membri ai juriului”.

„Acest juriu a fost selectat în același mod în care este selectat fiecare juriu din America”, a spus președintele „După cinci săptămâni de deliberare atentă, juriul a ajuns la un verdict unanim”.

Mai multe știri despre Donald Trump

Biden a menționat că Trump va avea posibilitatea de a face apel după ce a fost condamnat pe 11 iulie.

Dar democratul a spus că este „nechibzuit și periculos” pentru Trump să susțină că dosarul penal a fost motivat politic și că rezultatul a fost „falcat” de judecătorul de fond și de alții.

„Sistemul nostru de justiție există de aproape 250 de ani”, a spus Biden. „Este cu adevărat piatra de temelie a Americii, a sistemului nostru de justiție… Justiția ar trebui respectată”.

„Nu ar trebui să permitem nimănui să-l dărâme. Este atât de simplu. Aceasta este America. Iată cine suntem.
Acesta este ceea ce vom fi mereu dacă Dumnezeu va vrea.

Nu ratați aceste rapoarte exclusive de la CNBC PRO

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *