May 31, 2024

Jensen Huang Obișnuia să-și facă griji că nu avea suficient timp pentru a realiza tot ce își dorea.

Zilele astea, miliardari Nvidia CEO-ul și co-fondatorul își dorește să nu fie atât de îngrijorat. „Există mult timp. Dacă vă prioritizați corect și vă asigurați că nu lăsați (Microsoft) Outlook să vă controleze timpul, este suficient timp”, Huang Spune Podcastul „Achiziționat” de anul trecut.

El a adăugat că un Huang mai tânăr ar putea să nu fie de acord cu el, dar dacă „îți prioritizezi cu adevărat timpul”, ar trebui să poți face tot ce vrei. Huang recomandă identificarea strategică și concentrarea asupra celor mai importante lucruri la care să acordați atenție la serviciu și acasă.

„Doar să nu faci totul”, a spus Huang. “Prioritizează-ți viața. Fă sacrificii. Nu lăsa Outlook să controleze ceea ce faci în fiecare zi.”

Aflați cum să vă prioritizați cele mai importante responsabilități la locul de muncă și în timpul liber, Te poate face mai eficient Cercetările arată că se creează un echilibru mai împlinit între muncă și viață privată.

Huang vrea ca angajații săi să urmeze exemplul: angajații Nvidia ar fi spus să facă acest lucru Notează prioritățile lor principale în e-mail Potrivit Business Insider, rapoarte săptămânale sunt oferite managerului lor, Hutchison, pentru a le crește concentrarea și productivitatea.

CEO-ul Nvidia, care a creat un gigant tehnologic în valoare de aproape 2,7 trilioane de dolari Lansat de la standul lui Denny În 1993, el s-a descris ca fiind un „perfecționist” și un șef „pretențios” pentru care „nu era ușor să lucrezi”. Așa că nu este surprinzător să-l auzi spunând că obișnuia să-și facă griji că nu are suficiente ore în zi.

Totuși, în tinerețea lui, ar fi putut să fi acceptat acest sfat. Huang a spus în glumă că a încetat să doarmă pentru a elibera mai mult timp. discurs 2003 la Universitatea Stanford.

„Este întotdeauna o opțiune bună: creează mai mult timp atunci când nu dormi”, a spus el atunci.

„Timpul tău nu este întotdeauna al tău”

Dormit sau nu, Huang înțelege importanța controlului timpului. „Ca CEO, timpul tău nu este întotdeauna al tău, așa că trebuie să ai disciplina pentru a-l face al tău”, a spus el în 2003. „Mergeam adesea la birou și îi spuneam administratorului să mă curețe poate recupera acel timp.

Huang nu este singura persoană de succes care operează în acest fel. "Trebuie să fii nebun concentrat să ai calendarul tău" Mary Callahan ErdosCEO-ul JP Morgan Asset and Wealth Management a declarat pentru CNBC Make It în 2016.

„Dacă nu poți controla totul din punct de vedere religios, te va controla în cele din urmă și nu acesta este modalitatea de a rămâne organizat și de deasupra tuturor”, spune ea.

Luând Huang ca exemplu, Își începe ziua la 4 a.m. Potrivit unui raport din 2020 al Financial Times, el se antrenează și își petrece timpul cu familia înainte de a-și începe ziua de lucru tipică de 14 ore. Influențați orice, inclusiv „planificarea și strategia de produs” și obțineți feedback despre produse de la clienți.

Lui Huang îi place, de asemenea, să se întâlnească cu angajații săi, uneori la mesele în cantina Nvidia, astfel încât să poată prioritiza ceea ce el consideră „funcția numărul unu a locului de muncă și ceea ce eu consider a fi cea mai importantă responsabilitate, care este să fie gardianul cultură”, a spus el în 2003.

„Încerc să-mi petrec timpul cu lucruri care cred că vor avea un impact de durată asupra companiei noastre”, a spus Huang.

Vrei să devii un comunicator de succes, încrezător? Urmează noul curs online al CNBCDeveniți un comunicator eficient: stăpânirea vorbirii în public. Te vom învăța cum să vorbești clar și cu încredere, să-ți calmezi nervii, ce să spui, ce să nu spui și tehnici de limbaj corporal pentru a face o primă impresie grozavă. Înscrie-te acum și folosește codul EARLYBIRD pentru o reducere introductivă de 30% până pe 10 iulie 2024.

adăuga,Abonați-vă la CNBC Make It Newsletter Obțineți sfaturi și trucuri pentru a avea succes în muncă, bani și viață.

Am cumpărat o înghețată - acum aduce 1,2 milioane de dolari pe an

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *