June 1, 2024

Ce urmează pentru spot Ethereum?

CEO-ul VanEck, Jan van Eck, consideră că există o schimbare majoră în sentimentul pieței criptomonede legate de Comisia pentru Valori Mobiliare și Schimb (SEC) din SUA. Aprobarea modificărilor regulilor care permit fondurile tranzacționate la bursă Ethereum.

„Acesta este cu adevărat unul dintre cele mai uimitoare lucruri pe care le-am văzut în cariera mea în reglementarea valorilor mobiliare”, a declarat Van Eyck pentru CNBC.ETF Edge” în această săptămână.

VanEck este prima companie care a solicitat la SEC aprobarea propunerii sale de listare a Ethereum ETF. Odată cu eliminarea primului obstacol, VanEck poate începe să scoată produsul pe piață, deși o cronologie specifică nu este clară.

„Există un risc real ca SEC să-și piardă orice jurisdicție asupra activelor digitale. Așa că prima reacție este de a da undă verde unui ETF, un ETF Ethereum”, a spus el. „Dar cred că se întâmplă o poveste mai mare”.

Pentru van Eck, zgomotul din jurul Ethereum din luna mai a însemnat o reglementare mai clară la orizont și un interes sporit al investitorilor pentru criptomoneda. Compania sa a declarat într-o declarație pe site-ul său că „dovezile arată clar că Ethereum Este o marfă descentralizată, nu o garanție.

spune van eyck Legea privind inovația și tehnologia financiară din secolul XXIsau FIT21, a fost adoptată de Camera Reprezentanților pe 8 mai și reprezintă un alt pas important înainte în claritatea reglementării criptomonedei, deși se îndoiește că proiectul de lege va ajunge la Senat înainte de alegeri.

eter Indicele a crescut după ce Comisia pentru Valori Mobiliare și Burse din SUA a aprobat cererea Ethereum ETF de a fi listat pe 23 mai, dar de atunci a rămas aproape neregulat.

Disclaimer

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *