June 2, 2024

Comercianții lucrează pe platforma de tranzacționare a Bursei de Valori din New York.

Brendan McDermid |

Pe piețele volatile, investitorii pot apela la acțiuni care plătesc dividende, care pot oferi venituri și pot ajuta la amortizarea unui portofoliu în perioadele grele.

Având în vedere numărul mare de companii care plătesc dividende, alegerea acțiunilor potrivite poate fi o sarcină descurajantă. Pentru a face acest lucru, investitorii pot urma sfaturile experților de pe Wall Street, care efectuează analize amănunțite ale potențialului de creștere a câștigurilor unei companii și ale istoricului dividendelor.

Iată trei atractive actiuni cu dividendeconform Cei mai buni profesioniști din Wall Street TipRanks este o platformă care clasifică analiștii pe baza performanței lor anterioare.

International Business Machines Corporation

Primele alegeri de dividende din această săptămână sunt giganți din tehnologie International Business Machines Corporation (International Business Machines Corporation), anunță Rezultatele primului trimestru sunt mixte. Câștigurile companiei au depășit așteptările, în timp ce veniturile au scăzut sub așteptări, pe fondul unui context macro incert. În plus, IBM a anunțat și achiziția producătorului de software cloud HashiCorp pentru 6,4 miliarde de dolari.

IBM a plătit 1,5 miliarde de dolari în dividende în primul trimestru. Compania a generat un flux de numerar liber de 1,9 miliarde de dolari în primul trimestru al anului 2024 și se așteaptă să obțină aproximativ 12 miliarde de dolari în flux de numerar liber pentru întregul an. Randamentul IBM este de aproximativ 4%.

Recent, analiștii Evercore Amit Dayanani Repetați un rating de cumpărare pentru acțiunile IBM cu o țintă de preț de 215 USD. Analistul este pozitiv cu privire la pârghia de creștere a companiei și se așteaptă ca aceasta să beneficieze de o varietate de vânturi din coadă, inclusiv accelerarea creșterii în generarea de inteligență artificială și venituri din consultanță.

„IBM pare încrezător în capacitatea lor de a vedea veniturile din consultanță accelerate în a doua jumătate, bazându-se pe o creștere de 2% în primul trimestru”, a spus Daryanani.

În timp ce activitatea de consultanță din primul trimestru al anului 2024 a fost afectată de impactul provocărilor macroeconomice asupra cheltuielilor discreționare, analiștii au remarcat că există o serie de catalizatori care sugerează o creștere accelerată în viitor. Acești catalizatori includ creșterea generativă a AI, conversia restanțelor și contribuțiile de fuziuni și achiziții din ofertele anunțate anterior în a doua jumătate a anului 2024. Daryanani este, de asemenea, optimist cu privire la creșterea continuă a afacerii mainframe.

Daryanani ocupă locul 243 dintre cei peste 8.800 de analiști urmăriți de TipRanks. Evaluările sale au fost profitabile 59% din timp, cu o rentabilitate medie de 13,2%. (uite răscumpărare de acțiuni IBM pe clasament prompt)

Hasbro

Ne îndreptăm către producătorii de jucării Hasbro (avea). În aprilie, a raportat compania Profitul din primul trimestru depășește așteptările, datorită eforturilor sale de a transforma pierderile în profit. Valoarea dividendelor plătite de Hasbro 97,2 milioane de dolari Sezonul 1, 2024.

Analiștii JPMorgan după întâlnirea cu conducerea Hasbro la cea de-a 52-a conferință anuală TMC a JPMorgan Christopher Hofers S-a îmbunătățit stocul HAS pentru a cumpăra din hold, în timp ce prețul țintă a crescut la 74 USD de la 61 USD.

Analistul a spus că așteptările sale pentru Hasbro sunt peste consens, deoarece Wall Street subestimează eforturile companiei de eficiență a costurilor și perspectivele de jocuri digitale, ambele ar trebui să se simtă în a doua jumătate a anului 2024 și în prima jumătate a anului 2025. .

În ciuda sezonului scurt de vacanță, Horvers este optimist cu privire la creșterea industriei în 2024, datorită reapariției tarifelor mici și a categoriilor de produse cu ciclu scurt de înlocuire.

Analistul a spus: „HAS este mai bine poziționat pentru 2H24, având în vedere trecerea Transformers de la T2 la T3 și câștigurile timpurii din vânzări îmbunătățite (noutate și îmbunătățiri ale proceselor sub noua conducere).

Hofers se află pe locul 769 dintre cei peste 8.800 de analişti urmăriţi de TipRanks. Rata de succes a ratingului său este de 60%, cu o rentabilitate medie de 7,2%. (uite Analiza tehnică Hasbro pe clasament prompt)

Ţintă

În cele din urmă, să ne uităm la comercianții mari cu amănuntul Ţintă (TGT). interior Sezonul unu Target plătește 508 milioane USD până în 2024 Plătiți dividende acționarilor. TGT oferă un randament al dividendelor de 2,8%.

Analiștii Baird comentează rezultatele din primul trimestru ale Target Petru Benedict Câștigurile pe acțiune ale companiei au fost ușor sub așteptările analiștilor, deoarece cheltuielile operaționale mai mari au compensat creșterea marjei brute.

Benedict consideră că vânzările ulterioare a câștigurilor din acțiunile TGT pare exagerată din cauza câștigurilor mai mici decât se aștepta și a reducerii prețurilor anunțate de companie. El consideră că investițiile incrementale în valoare și accesibilitate prin prețuri scăzute au făcut întotdeauna parte din strategia Target pentru anul fiscal 2024.

Benedict consideră în mod specific că obiectivul managementului de a reveni la o creștere pozitivă a vânzărilor comparabile pare realizabil în al doilea trimestru fiscal, deoarece comparațiile de la an la an sunt mai ușoare.

De asemenea, analistul consideră că compania „va continua să planifice cu atenție, având în vedere mediul de consum axat pe valoare”.

În general, Benedict consideră că profilul risc/recompensă al acțiunilor TGT arată convingător. Analistul a reiterat un rating de cumpărare pe Target cu o țintă de preț de 190 USD.

Benedict se află pe locul 77 dintre cei peste 8.800 de analiști urmăriți de TipRanks. Evaluările sale au fost profitabile 68% din timp, cu o rentabilitate medie de 15,1%. (uite Activitate de tranzacționare a informațiilor privilegiate vizată pe clasament prompt)

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *