June 3, 2024

Secretul lui Odette pentru succesul de trei stele Michelin

Odette este numită după o venerată matriarhă din viața bucătarului Julien Royer: bunica lui.

„Ea a fost o persoană cu adevărat importantă pentru mine și de fapt mi-a arătat câtă pasiune, bucurie, fericire și emoție le poți aduce oamenilor prin mâncare”, a spus el pentru CNBC.

Originar din centrul Franței, Royer a ajuns în vârful lumii culinare în 2019, când Odette a primit trei stele Michelin și Cele mai bune restaurante din Asia.

Situat în extinsa Galerie Națională din Singapore, acest restaurant, decorat într-un stil liberal de terrazzo roz, catifea gri și nichel și marmură, servește preparate din bucătăria asiatică franceză.

Royer a spus că restaurantul este conceput pentru a oferi o retragere din agitația lumii exterioare.

„Vreau ca oamenii să vină și să se simtă confortabil în mediul pe care îl creăm. Vreau ca oamenii să se distreze de minune și să sperăm să uite de grijile vieții lor de zi cu zi”.

privindvideo complet Urmărește-l pe cheful Julian Royer la lucru în bucătăria lui Odette.

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *