June 3, 2024

Surasak Suvanmark |. Momentul |

Cisco Unitatea de monitorizare a rețelei Qianyan a lansat luni un nou produs de inteligență artificială despre care a spus că va putea prezice și diagnostica întreruperile și întreruperile rețelei mai rapid.

Compania a spus că noul său produs, numit Digital Experience Assurance (DXA), va permite clienților Cisco Networking să rezolve automat (mai degrabă decât să monitorizeze) problemele legate de calitatea rețelei.

Cisco Thousand Eyes se numește „Google Maps” a internetului. Acest lucru se datorează faptului că are o vedere largă, de la capăt la capăt, a fiecărui utilizator și a oricărei aplicații din orice rețea. Compania, fondată în urmă cu 15 ani, a declarat că a investit masiv în inteligența artificială în ultimii ani.

Dar acum, ThousandEyes face schimbări majore axate pe AI în platforma sa, menite să-și facă baza de clienți mai conștientă de calitatea și reziliența rețelei.

Joe Vaccaro, vicepreședinte la ThousandEyes, a spus că DXA nu numai că este capabil să abordeze problemele înainte ca acestea să înceapă să-mi afecteze utilizatorii, dar este proactiv prin valorificarea unei game largi de date pentru a începe efectiv să prezică și să ofere informații despre ceea ce se va întâmpla în infrastructură. Luați măsuri pentru a o rezolva înainte de a începe să vă degradeze în mod semnificativ experiența digitală generală.

„Digital Experience Assurance ajută la construirea unei călătorii evolutive dincolo de metrici, dincolo de monitorizare, către o platformă care oferă servicii pe un sistem în buclă închisă”, a declarat Vaccaro pentru CNBC într-un interviu exclusiv înainte de evenimentul Cisco Live de luni din Las Vegas.

Alte capabilități ale DXA includ capacitatea întreprinderilor de a corela, analiza, diagnostica, prezice, optimiza și remedia cu intervenție umană mică sau deloc.

Cisco ThousandEyes spune că platforma sa este alimentată de peste 650 de miliarde de măsurători zilnice colectate din întreaga lume. Compania lucrează pentru a oferi companiilor vizibilitate în mediile lor on-premises, atât on-premises, cât și în cloud.

Produsul se bazează pe tehnologia de detectare a evenimentelor Cisco ThousandEyes, despre care compania spune că a redus timpul necesar pentru detectarea evenimentelor de întrerupere la minute și a redus personalul, mai degrabă decât orele și mai mulți ingineri.

Raportul de stare a rețelei generat de AI

Vaccaro a dezvăluit, de asemenea, un nou produs dezvoltat de Cisco Thousand Eyes. Odată finalizat, utilizatorii vor putea genera scripturi de creare a inteligenței artificiale care afișează ISP-ul global (Internet Service Provider), cloud public și rețelele sau aplicațiile edge la o rețea.

Acesta este similar cu serviciul de monitorizare a rețelei furnizat în prezent de Qianyan, dar inteligența artificială face treaba automat în locul oamenilor.

„Această tehnologie este în curs de dezvoltare și ar trebui să vadă lumina zilei în viitorul apropiat”, a declarat Vaccaro pentru CNBC.

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *