June 4, 2024

Sigla GameStop și informațiile de tranzacționare au fost afișate pe ecranele bursei din New York.

Brendan McDermid |

Acest raport provine din CNBC Daily Open de astăzi, buletinul nostru informativ pentru piețele internaționale. CNBC Daily Open îi ține pe investitori la curent cu tot ce trebuie să știe, indiferent unde se află. Îți place ce vezi? Vă puteți abonaAici.

Ce trebuie să știi astăzi

Datele slabe afectează Dow Jones
acest
Dow Jones Industrial Average A scăzut peste 100 de puncte Datele anterior slabe privind producția au ridicat îngrijorări cu privire la puterea economiei SUA. Dar asta Indicele S&P 500 a crescut ușor cu 0,11%, în timp ce Indicele Nasdaq în creștere cu 0,56%. Nvidia După lansarea unui nou cip de inteligență artificială, prețul acțiunilor a crescut cu aproape 5%. Randamentul obligațiunilor de trezorerie pe 10 ani Ministerul de Finante cad la ISM mai slab decât se aștepta Datele de producție din mai au fost de 48,7. Citirile sub 50 indică contracție. pretul petrolului Prețurile petrolului au scăzut cu peste 3%, deoarece OPEC+ plănuiește să se elimine treptat Reduceri voluntare de producție.

Acțiunile indiene scad pe măsură ce începe numărarea alegerilor
indian Jucăuş și Testarea BSE Pe măsură ce voturile au început să fie numărate în cea mai populată țară din lume, rezultatele timpurii au sugerat că alegerile au fost mai aproape decât se aștepta, ceea ce a dus la o scădere bruscă a voturilor. Ambii indici au crescut la record record dupa luni Prim-ministrul Modi Sondajele de exit-sur-end de weekend au prezis că va câștiga un al treilea mandat rar. În altă parte, Coreea de Sud Cospia Japoniei Index Nikkei 225australian Indicele S&P/ASX 200 erau mai mici. din Hong Kong Hang Seng Indicele CSI 300 a crescut ușor, indicele CSI 300 crescând cu 0,39%.

Stația de joc nu se poate opri
acțiuni statie de joc După ce a crescut cu peste 70%, a închis cu 21%, liderul acțiunilor meme Keith Gill pare să fie pe un val Luați o poziție mare printre comercianții de jocuri video. Potrivit Wall Street Journal, E-Trade are în vedere interzicerea lui Gill de pe platforma sa din cauza preocupărilor legate de potențiala manipulare a pieței. Gill, care se numește „DeepF—–Value” pe Reddit și „Roaring Kitty” pe YouTube și miliarde a crescut la 140 de milioane de dolari la închiderea de vineri. CNBC nu a putut verifica independent postarea.

vaccin împotriva cancerului de piele
modern și Merck Potrivit rapoartelor, lor vaccin experimentalÎn combinație cu terapia Keytruda, sa demonstrat că îmbunătățește supraviețuirea și efectele durabile la pacienții cu cea mai mortală formă de cancer de piele. Aproape 75% dintre pacienții cărora li s-a administrat combinația erau în viață și fără cancer la 2,5 ani, comparativ cu 55,6% dintre pacienții cărora li sa administrat Keytruda în monoterapie.

Microsoft, Alphabet concedieri
Microsoft Unele locuri de muncă vor fi tăiate Divizia de realitate mixtă, afectând departamentul care ajută la realizarea HoloLens. Mișcarea reflectă schimbarea concentrației Microsoft către tehnologia inteligenței artificiale. scrisoare De asemenea concedieri CNBC a aflat că divizia sa de cloud are cel puțin 100 de angajați și este una dintre afacerile sale cu cea mai rapidă creștere.

(PRO) „Miss” Acțiuni de inteligență artificială
Investitorii „au ratat complet” acest lucru Inventarul cheie de cipuri de inteligență artificială“, a declarat Clare Pleydell-Bouverie, manager de fond la Liontrust. Acțiunile au crescut cu peste 5% în acest an și cu 25% în ultimele 12 luni, câștiguri modeste în comparație cu unele companii de inteligență artificială condamnate.

linia de jos

Există unul pe Wall Street Un mai puternic, în ciuda unor tensiuni în etapele ulterioare. Nasdaq a atins un nou maxim, depășind 17.000 de puncte pentru prima dată și a încheiat luna în creștere cu 6,9%, cea mai bună performanță din noiembrie 2023.

Acest succes s-a datorat în mare parte NvidiaCreșterea după câștiguri. Prețul acțiunilor gigantului de inteligență artificială a crescut cu 27% în mai. A crescut cu aproape 5% în prima zi de tranzacționare din iunie declara Planurile de a lansa un nou cip de inteligență artificială la doar câteva luni după ultima lansare marchează o mișcare îndrăzneață împotriva rivalilor.

Într-o altă zonă de creștere, piața de slăbit este de așteptat să aibă o valoare de 100 de miliarde de dolari până la sfârșitul acestui deceniu. cu toate că Eli Lilly și Compania și Novo Nordisk Produsele au fost principalul obiectiv, dar dominația lor nu este garantată Apar noi concurenți. Pentru cei care nu doresc să ia vaccinuri, companiile farmaceutice dezvoltă pastile de slăbit.

terapie structurală Datele publicate provin de la Studii clinice Pacienții care iau pilula GSBR-1290 s-au dovedit că pierd 6% din greutatea corporală după 12 săptămâni, ceea ce reprezintă o provocare pentru pilula experimentală a lui Eli Lilly. Prețul acțiunilor Structure Therapeutics a crescut cu peste 50% după ce a apărut știrea. Potrivit Pia Singh de la CNBC, J.P. Morgan Sunt de așteptat randamente mai mari pentru companie.

grijiPuterea economică Dow Jones este sub presiune. Banca Rezervei Federale din Atlanta Produsul intern brut curent După vești dezamăgitoare din industria prelucrătoare, indicatorul de creștere economică și-a redus previziunile de creștere pentru trimestrul doi de la 2,7% la 1,8%.

Katerina Simonetti, vicepreședinte senior și consilier privat de avere la Morgan Stanley Private Wealth Management, a declarat pentru CNBC că piața „tranzacționare laterală„Când încearcă să evalueze evaluarea.

„Ne aflăm într-un mediu de creștere a ratelor dobânzilor, care cu siguranță va avea un impact asupra consumatorilor și vom vedea o creștere a datoriei cardurilor de credit”, a spus Simonetti, „Cel mai probabil, Fed va aștepta să apară datele indicelui prețurilor de consum (IPC). Cifra sa-țintă (2%) înainte de ajustarea ratelor dobânzilor înseamnă că acest lucru va afecta comportamentul consumatorilor și profiturile corporative.

Simonetti a avertizat: “Suntem la începutul lunii iunie și este firesc ca piața să se miște lateral în timp ce calculăm evaluările. Acesta va rămâne așa până când vom intra în următorul sezon de câștiguri”.

Jeff Cox, Yun Li, Pia Singh, Brian Evans, Jesse Pound, Alex Harring, Spencer Kimball, Annika Kim Constantino, Christina Cheddar Berk, Sophie Kiderlin, Jorden Novet, Lillian Rizzo, Jennifer Elias, Shreyashi Sanyal și Alex Sherman de la CNBC au contribuit la raportare.

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *