June 4, 2024

Keith Gill, cunoscut pe Reddit sub pseudonimele DeepF——–Value și Roaring Kitty, apare într-un videoclip YouTube afișat în fața siglei GameStop pe ecranul unui smartphone.

Pavlo Gonchar |

Liderul acțiunilor meme Keith Gill este în spatele asta statie de jocChiar și după marile câștiguri de luni, cea mai recentă plimbare cu rollercoaster pare să-și fi păstrat proeminența printre retailerii de jocuri video.

Gill, care se numește „DeepF——Value” pe Reddit și „Roaring Kitty” pe YouTube, iar acțiunile și opțiunile de apel sunt aceleași pentru aceste acțiuni. Captura de ecran arată că deține în continuare 5 milioane de acțiuni GameStop și 120.000 de opțiuni de apel cu un preț de exercițiu de 20 USD și va expira pe 21 iunie.

Postarea de pe forumul Reddit r/SuperStonk nu a putut fi verificată independent de CNBC.

Acțiunile GameStop au crescut cu aproximativ 4% în tranzacțiile pe termen lung, după ultima sa postare pe Reddit.

GameStop sa închis cu 21% pe fondul volatilității de luni și a crescut cu până la 70% în timpul sesiunii. Acțiunea a fost lovită în tranzacțiile de după-amiază de un raport al Wall Street Journal conform căruia E-Trade, casa de brokeraj deținută de Morgan Stanley, folosită de Gill, purta discuții interne despre: Dacă să-i interziceți intrarea pe platformă? din cauza preocupărilor legate de potențiala manipulare a pieței.

Cea mai recentă postare a lui Gill a venit la scurt timp după raportul Wall Street Journal. Acest lucru părea să indice că, deși valoarea acțiunilor comune deținute de comerciant a crescut de la 115,7 milioane de dolari la 140 de milioane de dolari într-o singură zi, el nu a vândut acțiunile.

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *