June 4, 2024

Mustang Mach-E expus la Salonul Auto Internațional de la New York pe 28 martie 2024.

Danielle DeVries | CNBC

Detroit – Ford Motor Company Având în vedere creșterea puternică a vânzărilor de modele pure electrice și hibride, vânzările de mașini noi din SUA au crescut cu 11,2% luna trecută, comparativ cu luna mai a anului trecut.

producătorii de automobile din Detroit Raportul de marți Vânzările de vehicule hibride și complet electrice au crescut cu aproximativ 65%. Prin comparație, vânzările Ford de vehicule tradiționale cu motor cu ardere internă au crescut cu 5,6%.

În ciuda creșterii semnificative a vehiculelor hibride și electrice, vânzările în aceste segmente au totalizat aproximativ 26.600 de unități. Aceasta reprezintă doar 14% din vânzările totale ale producătorului auto de peste 190.000 de vehicule luna trecută.

Creșterea vânzărilor de vehicule electrice este o enigmă pentru investitori. Ford speră să crească vânzările de vehicule electrice pentru a extinde scara și pentru a ajuta la compensarea standardelor din ce în ce mai stricte de economie de combustibil și a emisiilor, dar unitatea de vehicule electrice Model E a companiei a raportat o pierdere uriașă.

Ford a raportat în aprilie că unitatea Pierdere de 1,32 miliarde de dolari10.000 de mașini angro din ianuarie până în martie. În timp ce segmentul include, de asemenea, software și alte afaceri legate de EV, aceste pierderi s-au ridicat la o pierdere de 132.000 USD per vehicul vândut de segment.

Ford aproape și-a dublat vânzările camionului său F-150 Lightning, complet electric, în mai, comparativ cu mai 2023.

Creșterea vânzărilor hibride face parte din planul Ford dublează Despre tehnologie. Producătorul auto a declarat la începutul acestui an că va întârzia producția de noi vehicule complet electrice și, în schimb, se va concentra asupra Oferă opțiuni hibride Până în 2030, întreaga sa linie de produse nord-americane va fi acoperită.

Ford a raportat vânzări totale din SUA până în prezent de 877.685 de vehicule până în mai, în creștere cu 5,6% comparativ cu aceeași perioadă din 2023.

Nu ratați aceste rapoarte exclusive de la CNBC PRO

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *