June 5, 2024

CEO-ul Nvidia, Jen-Hsun Huang, a ținut un discurs important înainte de Computex 2024 la Taipei, pe 2 iunie 2024.

Yesen |. AFP |

Nvidia Valoarea de piață a companiei a depășit 3.000 de miliarde de dolari în tranzacțiile intraday miercuri, în timp ce investitorii au continuat să solicite companiei să producă majoritatea cipurilor care au condus boom-ul inteligenței artificiale.

Acțiunile Nvidia au crescut cu peste 4% la 1.219 USD în tranzacțiile intraday miercuri. Nvidia de asemenea prin mar În ceea ce privește capitalizarea bursieră miercuri.

Etapa este cea mai recentă etapă uimitoare, deoarece prețul acțiunilor Nvidia devine parabolic, pe măsură ce investitorii pariază pe inteligența artificială. Acțiunile au crescut cu peste 3.224% în ultimii cinci ani. se va împărți stocul său 10-1 mai târziu în această lună.

măr În ianuarie 2022, a devenit prima companie din SUA cu o valoare de piață de 3 trilioane de dolari. Microsoft În ianuarie 2024, valoarea de piață a depășit 3 trilioane de dolari. Evaluarea depășește 2 trilioane USD În februarie, aproximativ trei luni mai târziu, a atins pragul de 3 trilioane de dolari.

În mai, Nvidia a raportat asta câștigurile din primul trimestru Acest lucru sugerează că cererea pentru cipurile scumpe și puternice de inteligență artificială ale companiei, cunoscute în mod obișnuit sub numele de GPU, nu arată semne de încetinire. Nvidia a raportat vânzări totale de 26 de miliarde de dolari, de peste trei ori mai mult decât a raportat compania acum un an. Nvidia a depășit, de asemenea, așteptările de pe Wall Street pentru vânzări și profituri și a spus că veniturile vor ajunge la aproximativ 28 de miliarde de dolari în acest trimestru.

Prețul acțiunilor Nvidia a crescut în ultimii ani din cauza cererii din partea industriei tehnologice pentru cipurile sale, care sunt folosite pentru a dezvolta și implementa modele de inteligență artificială la scară largă, cum ar fi cel din centrul ChatGPT al OpenAI.

Companii precum Google, Microsoft, Yuan, Amazon și OpenAI cumpără unități de procesare grafică Nvidia în valoare de miliarde de dolari.

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *