June 5, 2024

Walmart a spus miercuriVa oferi noi programe de formare și certificări pentru poziții cu cerere mare din cadrul afacerii sale, cum ar fi tehnicieni HVAC, optici și ingineri software.

Retailerul cu amănuntul a spus că le va oferi lucrătorilor orar un alt motiv pentru a rămâne: bonusuri de până la 1.000 de dolari pe an.

Walmart este cel mai mare angajator privat din Statele Unite și a investit în magazinele și angajații săi în efortul de a-și păstra titlul de cel mai mare retailer al națiunii. Amazon Urmată de. Gigantul de retail își propune să mențină creșterea cotei de piață într-o perioadă de inflație ridicată, în special în sectorul alimentar.

La începutul acestui an, compania a anunțat managerii magazinelor Salariul anual poate depăși 400.000 USD, inclusiv bonusuri, deoarece oferă acțiuni de 20.000 USD începând cu luna aprilie. Walmart a lansat, de asemenea, un proiect de 9 miliarde de dolari pentru a face upgrade și Modernizarea a peste 1.400 de magazinereprezentând mai mult de un sfert din numărul total de magazine Walmart la nivel național.

Compania a spus că salariul său mediu pe oră este de aproape 18 USD, care a crescut cu aproximativ 30% în ultimii cinci ani. Salariul de pornire la magazin variază între 14 USD și 19 USD, în funcție de locație. Walmart ridica salariul minim ianuarie 2023.

Cu toate acestea, Walmart, care a avut venituri totale de aproximativ 648 de miliarde de dolari anul trecut și o capitalizare de piață de aproape 537 de miliarde de dolari, se confruntă în continuare cu critici pentru salariul său. Compensația anuală totală a angajatului mediu al companiei a fost de 27.642 USD în cel mai recent an fiscal, conform raportului agenției din 2024 al companiei. Pentru o familie de patru, acest număr scade 31.200 USD sub pragul sărăcieipotrivit Departamentului de Sănătate și Servicii Umane din SUA.

Prin comparație, Target și Amazon au avut un salariu mediu de 26.696 de dolari, respectiv 36.274 de dolari, potrivit celor mai recente rapoarte ale agenției ale companiilor. Aceste calcule includ lucrătorii cu normă parțială și cu normă întreagă.

Noul program Walmart oferă angajaților mai multe căi către locuri de muncă bine plătite. Compania pilotează un program de formare de șase luni în zona Dallas-Fort Worth pentru aproximativ 100 de angajați din magazine și depozite care doresc să lucreze în meserii calificate, cum ar fi întreținerea instalațiilor, tehnicieni de refrigerare și HVAC. Lo Stomski, directorul de talente al companiei, a declarat că salariile pe oră pentru aceste locuri de muncă calificate variază între 19 USD și 45 USD.

Acest program a fost inspirat de un program similar pentru o altă poziție cu mare cerere: șofer de tir. Potrivit companiei, programul de asistenți șoferi a pregătit peste 500 de șoferi noi de la lansarea sa în primăvara anului 2022.

Lucrătorii din program nu trebuie să continue să lucreze pentru Walmart, dar Stomski a spus că Walmart va avea nevoie de ei Automatizare și robotică crescute depozitele și centrele sale online de onorare.

Walmart a declarat miercuri că va crește, de asemenea, numărul de certificate de competențe pe care le oferă la peste 50, față de cinci în 2020. Angajații își primesc certificatele în medie în patru luni, a spus Stomski.

Anunțul din această săptămână coincide cu două evenimente majore pentru Walmart. Adunarea acţionarilor acestuia va avea loc virtual miercuri. Walmart își va ține vineri sărbătoarea anuală a angajaților în orașul natal, Bentonville, Arkansas, o combinație de miting și program de recompense pentru angajați, care atrage mii de angajați din întreaga lume și prezintă apariții surprinzătoare de celebrități și spectacole muzicale.

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *