June 6, 2024

Un cumpărător răsfoiește o selecție de plăci de surf în afara unui magazin Five Below, pe 25 iulie 2018, în Bloomington, Illinois.

Daniel Acker |. Getty Images

Deși inflația este dând semne de relaxareCEO-ul retailerului cu reduceri, Joel Anderson, a spus că consumatorii din țară ar putea simți în continuare efectele de ceva timp Cinci sau mai puțin. Executivul a considerat că cei cu venituri mici au avut o performanță deosebită.

„Clientul low-end este cu adevărat întins”, a spus Anderson într-un apel cu analiștii miercuri „Trebuie să oferim valoare și trebuie să demonstrăm cu adevărat acest lucru în modul în care mergem pe piață și ceea ce vezi când intri în magazin. Puțin, dar toate acestea sunt în curs de desfășurare și ne așteptăm să vedem îmbunătățiri în a doua jumătate a anului.

Five Below a emis îndrumări ușoare privind veniturile pentru al doilea trimestru și pentru întregul an. Veniturile din primul trimestru au fost, de asemenea, sub așteptări.

Acțiunea a scăzut cu aproximativ 11% joi, atingând un nou minim de 52 de săptămâni în timpul tranzacționării. Până în 2024, vânzările retailerului vor scădea cu peste 45%.

„Consumatorii devin din ce în ce mai pretențioși în ceea ce privește banii lor și cumpără din ce în ce mai mult ceea ce au nevoie”, a adăugat Anderson ca produse de cofetărie, alimente și băuturi, frumusețe și sănătate și ajutoare pentru frumusețe.

CEO-ul a remarcat, de asemenea, că Five Beyond, magazinele companiei în magazine unde unele produse se vând cu mai mult de 5 USD, au cele mai bune rezultate în rândul magazinelor cu venituri mici. El a spus că acest lucru arată că atunci când consumatorii văd valoare într-un produs, sunt mai probabil să „cheltuiască mai mulți bani”.

Deși există unele semne că anumite aspecte ale economiei SUA se îmbunătățesc, încrederea consumatorilor Deja în urmă. De fapt, sentimentul consumatorilor O scădere de peste 10% Potrivit sondajului consumatorilor de la Universitatea din Michigan, mai. Nu numai atât, mai mult de jumătate dintre americani crede greșit Țara este în recesiune.

„În acest trimestru, consumatorii resimt efectele inflației pe mai mulți ani în multe categorii cheie, cum ar fi alimente, combustibil și chirie, și devin din ce în ce mai precauți cu privire la fondurile lor discreționare”, a spus Anderson.

Nu ratați aceste rapoarte exclusive de la CNBC PRO

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *