June 6, 2024

Humane, un startup de hardware cu inteligență artificială fondat de fostmăr Compania de designer caută un cumpărător după debutul AI Pin, au spus oameni familiarizați cu problema.

Compania lucrează în prezent cu valoarea vieții Surse au declarat pentru CNBC că compania include și alte companii, inclusiv mai multe companii de telecomunicații.

Humane a angajat banca de investiții Tidal Partners pentru a oferi consiliere cu privire la o posibilă tranzacție, au spus surse.

Factura startup-ului este AI dispozitiv, purtat pe rever, ca mod Schimbați smartphone-ul utilizatorului, permițând utilizatorilor să efectueze apeluri, să trimită mesaje text, să efectueze interogări de căutare etc. prin control vocal. AI Pin costă 699 USD și necesită un abonament lunar de date de 24 USD pentru utilizare T mișcă.

Dar când Humane a trimis Pinuri AI către recenzenții de gadgeturi în aprilie, răspunsul a fost cald, mulți considerându-l nedemn de încredere și nu foarte util. De exemplu, criticii spun că este „Mai mult un proiect științific decât un produs finit.” “Complet spart” și Un „truc de petrecere” în cel mai bun caz.

New York Times primul raportat Negocieri cu HP.

În aprilie, o sursă familiarizată cu compania a declarat pentru CNBC că, deși Humane a rămas în urmă așteptărilor inițiale, nu este adesea cazul startup-urilor de hardware atunci când vine vorba de lansarea unui produs destul de corect. Deși compania poate avea aproximativ șase luni în urmă, acest lucru nu este surprinzător pentru o astfel de afacere, a adăugat sursa.

Anul trecut, Humane a strâns fonduri de 100 de milioane de dolari Microsoft, filiala cu capital de risc a LG și Tiger Global au investit înainte de anunțarea dispozitivului său, aducând finanțarea totală la peste 200 de milioane de dolari. Printre susținători se numără CEO-ul OpenAI, Sam Altman și forta de vanzare CEO Marc Benioff.

Nu ratați aceste rapoarte exclusive de la CNBC PRO

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *