June 7, 2024

Sigla Gamestop Inc. apare la Bursa de Valori din New York în timpul tranzacțiilor de după-amiază pe 3 iunie 2024 în New York City.

Michael M. Santiago |. Michael M. SantiagoGetty Images

statie de joc Acțiunile companiei au crescut cu peste 30% la tranzacționarea timpurie înainte de piață vineri, înaintea unui stream live YouTube programat de „Roaring Kitty”, inspirația pentru scurta scurtă strângere epică din 2021.

Acțiunea a crescut cu 30,68% la tranzacționarea înainte de piață începând cu ora 6 a.m. ET, de la maximul precedent.

urmează câștiguri substanțiale joi este stocuri volatile Acest lucru vine după ce comerciantul a anunțat transmisia în direct – prima sa în aproape patru ani.

Roaring Kitty, pe numele real Keith Gill, este o figură cheie în celebrul miting „meme stock” din 2021. —— Valoare pe Reddit.

Pictograma graficului bursierPictograma graficului bursier

Ascunde conținutul

Prețul acțiunilor GameStop.

Transmisia live va începe vineri la prânz ET, iar aproape 14.000 de conturi YouTube erau deja conectate la ora 6 a.m. ET.

Gill este de așteptat să discute despre a lui Cotări GameStop După expunere Captură de ecran a portofoliului său luni seara. CNBC nu a putut să-și verifice deținerile și portofoliul de investiții GameStop.

Fostul agent de marketing pentru Massachusetts Mutual Life Insurance Company a apărut în filmul din 2023 „Dumb Money” și a mărturisit la audierile Congresului despre practicile brokerilor și comerțul cu amănuntul gamificat.

Acțiunile GameStop au crescut cu 166% până în prezent, conform datelor LSEG.

—Li Yun de la CNBC a contribuit la acest articol

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *