June 7, 2024

CEO-ul Microsoft, Satya Nadella, vorbește la un eveniment din campusul Microsoft din Redmond, Washington, pe 20 mai 2024.

Jonah Kassinger |. Bloomberg |

Microsoft Acesta a spus că, după ce cercetătorii de securitate stabilesc că atacatorii au acces la datele de bază, funcțiile de inteligență artificială care fac capturi de ecran și caută activitatea utilizatorului vor fi dezactivate în mod implicit pe computerele noi.

Rechemarea a fost una dintre principalele caracteristici pe care Microsoft le-a arătat la o conferință conferinta de presa PC-ul Copilot+ echipat cu capabilități de calcul cu inteligență artificială va fi lansat luna trecută.

„Dacă nu alegeți în mod activ să îl porniți, acesta va fi dezactivat în mod implicit”, a scris într-un raport Pavan Davuluri, șeful Microsoft Windows și dispozitive Surface. Articol de blog vineri.

Microsoft a încercat recent să echilibreze interesele concurente și să integreze noi instrumente de inteligență artificială generativă în produsele sale pentru a ține pasul cu concurența. În timp ce piața se dezvoltă rapid, confidențialitatea și securitatea utilizatorilor primesc, de asemenea, o atenție deosebită. Guvernul american comisia de cenzură a criticat recent Gestionarea de către Microsoft a spargerii de către China a conturilor de e-mail ale oficialilor guvernamentali americani.

Microsoft a adus chatbot-ul conversațional Copilot la Windows într-un mod similar cu popularul ChatGPT al OpenAI. Atât ChatGPT, cât și Copilot se bazează pe servere din cloud pentru a efectua calculele necesare și apoi transmite răspunsurile înapoi la PC. Rechemarea este diferită prin faptul că salvează datele pe computerul utilizatorului și nu necesită putere de calcul suplimentară prin acces la rețea.

Satya NadellaCEO-ul Microsoft le-a îndrumat angajaților să pună securitatea pe primul loc și a anunțat modificări la practicile sale de securitate după publicarea unui raport al guvernului SUA.

După ce Microsoft a lansat Recall, care poate căuta jurnalele operațiunilor anterioare pe un computer, experții din industrie au început să pună la îndoială posibilitatea ca hackerii să recupereze informații despre utilizator.

Practicienii în securitate au lansat un document numit reamintire totală Afișează datele colectate de Recall.

„Windows Recall stochează totul local într-un depozit SQLite necriptat, iar capturile de ecran sunt pur și simplu salvate într-un folder de pe computerul tău”, au scris ei într-o descriere a Total Recall pe GitHub. Au adăugat că atacatorii ar putea găsi că instrumentul Recall a ridicat îngrijorări cu privire la numele de utilizator și parolele incluse în capturi de ecran.

Pe lângă faptul că le cere oamenilor să activeze manual Recall atunci când Copilot+ PC se lansează pe 18 iunie, Microsoft a adăugat și protecții de securitate la Recall.

„Trebuie să vă înregistrați pentru Windows Hello pentru a activa Recall”, a scris Davuluri. „În plus, este necesară dovada existenței pentru a vedea cronologia și a căuta în Recall.”

Cu Windows Hello, utilizatorii își pot dovedi identitatea introducând un PIN, arătându-și fața camerei PC sau furnizând amprenta lor.

Kevin Beaumont, fost analist de securitate cibernetică Microsoft, care a criticat implementarea inițială a Recall, a declarat vineri într-o declarație: „Cred că, în general, alegerea de a folosi sistemele de acasă va împiedica mulți oameni să o evite. Alte preocupări de securitate. poştal pe X.

ceas: Investitorul în tehnologie spune că aceasta este cea mai mare preocupare a sa cu privire la furnizorii de produse de inteligență artificială

Investitorul în tehnologie spune că aceasta este cea mai mare preocupare a sa cu privire la furnizorii de produse de inteligență artificială

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *