June 7, 2024

La 1 septembrie 2023, în Hong Kong, China, când super-taifunul „Sarah” a emis semnalul de furtună nr. 8, saci de nisip au fost plasați lângă malul apei unei zone rezidențiale.

Bloomberg |. Getty Images

Hong Kong-ul nu își va mai închide piața de valori în condiții meteorologice severe, potrivit Financial Times din Hong Kong. relatează Bloomberg Au fost citați oameni familiarizați cu chestiunea.

Potrivit rapoartelor, mutarea planificată ar putea începe încă din septembrie, adică Piața de 4,2 trilioane de dolari din Hong Kong (32,8 trilioane de dolari din Hong Kong) Comerțul nu se va opri chiar dacă vor fi taifunuri și ploi abundente.

acest Bursa din Hong Kong suspendă de obicei tranzacționarea Când se emite un semnal de taifun sau așa-numita „avertizare de furtună neagră”.

Nicolas Aguzin, fostul CEO al Hong Kong Exchanges and Clearing, a declarat pentru CNBC în 2022 că bursa Examinați acordul.

conform Observatorul din Hong KongÎn 2023, au fost 11 cicloni tropicali care au atins intensitatea taifunului sau mai mult, ceea ce este mai mic decât media pe 60 de ani din 1961 până în 2020 (aproximativ 15).

Hong Kong Exchanges and Clearing este de așteptat să anunțe cadrul propus în săptămânile următoare, potrivit persoanelor care au vorbit cu Bloomberg. Ei au spus că planul este încă în curs de finalizare și ar putea fi supus unor modificări de ultim moment.

Un purtător de cuvânt al guvernului a declarat pentru Bloomberg că propunerea va promova continuarea comerțului și va „întări poziția Hong Kong-ului ca o poartă bidirecțională către piețele internaționale și continentale și va consolida competitivitatea noastră ca centru financiar internațional”.

„Scopul nostru rămâne să publicăm detaliile relevante de implementare și calendarul până la jumătatea acestui an”.

Potrivit raportului, înalți oficiali guvernamentali au muncit din greu pentru a face eforturi pentru implementarea timpurie a planului, iar o perioadă de pregătire de trei luni este considerată fezabilă, au spus oameni familiarizați cu problema.

Cu toate acestea, perioada de pregătire de trei luni înseamnă că schimbul va implementa probabil planul în mijlocul sezonului taifunurilor.

În prezent, Bursa din Hong Kong anulează tranzacțiile de dimineață Tranzacționarea pe tot parcursul zilei va fi anulată dacă condițiile meteorologice extreme persistă după ora 9 a.m., ora Hong Kong-ului și înainte de ora 11 a.m., ora Hong Kong-ului, dacă condițiile meteorologice extreme continuă după ora 12:00.

Sezonul taifunurilor din Pacific Conform bazei de date climatice World Info, furtunile mai puțin severe încep de obicei în aprilie și durează până în noiembrie, cele mai severe taifunuri având loc de obicei în august și septembrie.

citeşte mai mult exista Raportul Bloomberg este aici.

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *