June 10, 2024

Sarah Friar a fost numită ofițer financiar OpenAI

Anjali Sundaram |

OpenAI a angajat luni doi directori și a anunțat un parteneriat cu măr Compania a anunțat în două postări pe blog că aceasta include integrarea ChatGPT-Siri.

Compania a declarat că fostul CEO Nextdoor și CFO Square Sarah Friar se va alătura în calitate de director financiar. Friar este co-președinte al Laboratorului de Economie Digitală de la Universitatea Stanford.

OpenAI a declarat: „Ea va conduce o echipă financiară care ne sprijină prin investiții continue în capacitățile noastre de cercetare de bază și asigurându-ne că ne putem extinde pentru a satisface nevoile bazei noastre de clienți în creștere și mediul global complex în care ne desfășurăm activitatea. Articol de blog.

OpenAI l-a angajat și pe Kevin Weil, fostul președinte al OpenAI. Planet LabsPotrivit postării pe blog, el este noul director de produs. Anterior, Will a fost vicepreședinte senior la Twitter și vicepreședinte la Facebook și Instagram. Echipa de produse a lui Weil se va concentra pe „aplicarea cercetării noastre la produse și servicii care beneficiază consumatorii, dezvoltatorii și întreprinderile”, a scris compania.

OpenAI își întărește echipa de directori seniori, deoarece modelele sale lingvistice la scară largă devin din ce în ce mai importante în lumea tehnologiei și concurența pe piața emergentă a inteligenței artificiale generative se intensifică rapid. Deși compania a fost într-un mod de creștere rapidă de la lansarea ChatGPT la sfârșitul anului 2022, OpenAI a fost, de asemenea, înconjurat de controverse, mulți angajați plecând recent.

În luna mai, un grup de actuali și foști angajați OpenAI Publicați o scrisoare deschisă Descrie preocupările cu privire la creșterea rapidă a industriei inteligenței artificiale, în ciuda lipsei de supraveghere și de protecție a avertizorilor pentru cei care doresc să vorbească.

„Companiile AI au stimulente financiare puternice pentru a evita o supraveghere eficientă și nu credem că structurile personalizate de guvernanță corporativă sunt suficiente pentru a schimba acest lucru”, au scris ei.

OpenAI a anunțat și un nou proiect luni parteneriat Compania lucrează cu Apple pentru a integra ChatGPT în iOS, iPadOS și macOS într-o actualizare la sfârșitul acestui an.

OpenAI a declarat într-un alt articol Articol de blog Această integrare permite utilizatorilor să acceseze funcțiile ChatGPT, cum ar fi înțelegerea imaginilor și a documentelor, precum și generarea de text și crearea de imagini în cadrul funcțiilor instrumentului de scriere Apple.

„Siri poate accesa inteligența ChatGPT atunci când este de ajutor”, scrie OpenAI, „Utilizatorii Apple primesc orice întrebare înainte de a trimite orice fișier sau fotografie la ChatGPT, iar Siri oferă răspunsul direct”.

ceas: OpenAI anunță o nouă ofertă

OpenAI anunță o nouă ofertă

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *