June 11, 2024

Pe 10 iunie 2024, CEO-ul Apple Cook a făcut un gest la conferința anuală a dezvoltatorilor desfășurată la sediul companiei din Cupertino, California, SUA.

Carlos Barria |

măr Acțiunile companiei au crescut cu 5% marți, atingând un nou record de aproximativ 203 de dolari pe acțiune, la o zi după ce compania și-a anunțat mult așteptatul pas către inteligența artificială în cadrul adunării sale anuale a acționarilor. Conferința dezvoltatorilor pe luni.

Apple a dezvăluit o serie de noi funcții de inteligență artificială în timpul evenimentului, inclusiv revizii ale asistentului său vocal Siri, integrarea cu ChatGPT de la OpenAI, o gamă de ajutoare pentru scriere și noi emoji-uri personalizabile. Compania poziționează aceste caracteristici ca inteligență artificială pentru oamenii obișnuiți, deși utilizatorii ar putea avea nevoie Faceți upgrade la iPhone Instrumente de acces.

Pe măsură ce acțiunile au crescut marți, Apple și-a doborât recordul din toate timpurile stabilit pe 14 decembrie. .

Analiştii de la Morgan Stanley au spus că capacităţile de inteligenţă artificială ale Apple fac din companie „cel mai diferenţiat agent digital pentru consumatori”. În plus, analiştii cred că aceste funcţii vor determina consumatorii să-şi actualizeze iPhone-urile, ceea ce ar trebui să „accelereze ciclurile de înlocuire a dispozitivelor”.

Ei au spus că Apple încă trebuie să ofere atunci când capacitățile AI vor fi lansate pentru prima dată în toamnă, dar ei cred că „bazele sunt puse la loc pentru a relua creșterea și o performanță mai susținută”.

„După ce am dezvăluit detalii cheie la WWDC, asupra cărora ne-am concentrat la eveniment, suntem și mai convinși că Apple se află în pragul unei reîmprospătări de mai mulți ani a produsului, care susține evaluarea noastră OW, prețul țintă de 216 USD și Evaluarea cazului taur de 270 USD. “, au scris analiștii într-o notă de marți.

Analiștii de la Bank of America au fost, de asemenea, optimiști în ceea ce privește anunțul Apple, spunând că caracteristicile vor duce la „un ciclu de upgrade pentru iPhone-urile Intel compatibile cu inteligența artificială”. Analiștii mențin un rating Buy asupra acțiunilor datorită promisiunii unui ciclu de upgrade pe mai mulți ani, potențialului de extindere a marjei brute și creșterii serviciilor.

Analiștii Evercore au spus că au părăsit întâlnirea cu „încredere sporită” în strategia de inteligență artificială a Apple, în special pentru că cred că aceasta îi va determina pe utilizatori să își modernizeze dispozitivele.

„Limitarea Apple Intelligence la iPhone-urile vândute în ultimul an ne întărește convingerea că inteligența artificială poate ajuta la demararea superciclului iPhone”, au spus analiștii într-o notă luni.

— Michael Bloom de la CNBC a contribuit la acest raport

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *