June 11, 2024

Cofondatorul, președintele și directorul de tehnologie Oracle, Larry Ellison, vorbește la conferința Oracle OpenWorld din San Francisco pe 1 octombrie 2017.

David Paul Morris |. David Paul Morris Bloomberg |

Oracol Deși rezultatele din trimestrul al patrulea au fost sub așteptările de pe Wall Street, acțiunile producătorului de software au crescut cu 9% la tranzacționarea după orele de program marți, după ce producătorul de software a anunțat acorduri de cloud cu Google și OpenAI.

Iată cum se compară compania cu consensul LSEG:

  • Câștigurile pe acțiune: Ajustat 1,63 USD, estimat 1,65 USD
  • sursa de venit: 14,29 miliarde USD, estimat 14,55 miliarde USD

Veniturile Oracle au crescut cu 3% anual în trimestrul încheiat la 31 mai, potrivit companiei. afirmație. Venitul net a fost de 3,14 miliarde dolari, sau 1,11 dolari pe acțiune, în scădere față de 3,32 miliarde dolari sau 1,19 dolari pe acțiune, cu un an mai devreme.

Segmentul de servicii cloud și asistență pentru licențiere a generat venituri de 10,23 miliarde dolari, în creștere cu 9% și puțin sub estimarea StreetAccount de 10,29 miliarde dolari.

Companiile de licențiere în cloud și on-premise ale companiei au contribuit la venituri cu 1,84 miliarde de dolari. Cifra a scăzut cu 15% și a fost sub estimarea consensului StreetAccount de 2,09 miliarde USD.

Veniturile din infrastructura cloud au ajuns la 2 miliarde de dolari, în creștere cu 42%, mai lentă decât creșterea de 49% din trimestrul precedent. Afacerea în cloud este încă mai mică decât concurenții Amazon servicii de internet și Microsoft Azure, dar crește mai repede.

a spus Oracle într-un articol afirmație Marți, își va aduce baza de date la de la Google Cloud, va fi lansat în noiembrie. Într-o declarație separată, Oracle explica OpenAI a selectat cloud-ul Oracle pentru a oferi putere de calcul suplimentară. OpenAI s-a bazat pe Azure de ani de zile.

Oracle a spus acest trimestru Software de bază de date Va fi disponibil în 5 regiuni suplimentare ale centrelor de date Azure, ridicând totalul la 15. Aplicații cloud integrate Pentru lanțul de aprovizionare și resursele umane.

În ciuda mișcărilor după orele de program, acțiunile Oracle au crescut cu 18% în acest an, în timp ce S&P 500 a crescut cu aproximativ 13%.

Directorii vor discuta rezultatele cu analiștii și vor oferi îndrumări cu privire la o conferință telefonică începând cu ora 5 p.m. ET.

Aceasta este o știre de ultimă oră. Vă rugăm să verificați din nou pentru actualizări.

ceas: Trade Tracker: Jim Lebenthal cumpără mai mult Oracle, Bill Baruch cumpără niște spread-uri SPY put și vinde AMD

Trade Tracker: Jim Lebenthal cumpără mai mult Oracle, Bill Baruch cumpără niște spread-uri SPY put și vinde AMD

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *