June 11, 2024

Pe 22 mai 2024, prim-ministrul britanic Rishi Sunak a participat la un miting al Partidului Conservator după ce a cerut alegeri generale la Londra, Anglia.

Isabel Infantes |

LONDRA — Prim-ministrul britanic Rishi Sunak a dezvăluit o listă de oficiali ai Partidului Conservator manifest electoral Marți, a fost anunțată asistență pentru cumpărătorii de case pentru prima dată și au fost promise mai multe reduceri de taxe.

Angajamentele vin în momentul în care conservatorii par pregătiți să învingă rivalul laburist la alegerile din 4 iulie și vin în vreme ce Sunak însuși a fost criticat în repetate rânduri în timpul campaniei.

Sunak și-a cerut scuze că a părăsit Franța la începutul săptămânii trecute pentru a participa la comemorările Zilei Z și a fost acuzat că a indus în eroare alegătorii britanici, susținând că Laburiştii vor majora taxele cu 2.000 de lire sterline (2.547 de dolari) pentru fiecare familie care lucrează.

Marți, el a promis că va reduce National Insurance, impozitul britanic pe veniturile lucrătorilor, cu încă 2 peni și a reiterat planurile de restabilire a serviciului național, ceea ce i-ar obliga pe tinerii de 18 ani să finalizeze un program comunitar de 12 luni sau un an… program lung de pregătire militară.

El a mai spus că conservatorii vor încerca să reducă la jumătate numărul de imigrație și apoi să le reducă „în fiecare an” și a promis o schemă „Ajutor la cumpărare” pentru cei care cumpără pentru prima dată în timpul crizei imobiliare din Marea Britanie.

Sunak și liderul laburist Keir Starmer sunt amândoi față Crestere economicacheltuielile de trai și impozit în mesajele campaniei lor. O victorie pentru laburiştii ar marca prima majoritate parlamentară din ultimii 14 ani. Sondajele au De ceva vremeMunciștii vor câștiga la alegerile generale după ce sprijinul conservatorilor va scădea o serie de scandaluri în timpul mandatului fostului premier Boris Johnson.

Lector de politică spune că rezultatul alegerilor din Marea Britanie va fi „istoric”

— Jenni Reid de la CNBC a contribuit la acest articol.

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *