June 11, 2024

O carte Leaf #79 Jackie Robinson din 1948, singura carte de începători adevărată a simbolului sportului.

fanatic

Fanatics speră să extindă industria cărților de schimb pentru sport. Acum își propune să răspundă colecționarilor de ultimă generație printr-un nou parteneriat cu Sotheby’s, care va lansa o serie de licitații de cărți de tranzacționare în valoare de peste 100.000 de dolari.

Prima licitație live este programată în septembrie la New York și va include un card Leaf #79 Jackie Robinson din 1948, singura carte de începător adevărată a simbolului sportului. Este de așteptat ca cardul să se vândă între 275.000 și 350.000 USD.

Fanaticii au intrat rapid în spațiul cărților de schimb; Achiziția Topps în 2022 De asemenea, a semnat mai multe acorduri exclusive de licențiere a cardurilor cu ligi profesioniste precum NBA, NFL și MLB. Fanatics va lansa, de asemenea, o nouă piață de colecție mai târziu în această vară, care va ajuta la conectarea cumpărătorilor și vânzătorilor de carduri și suveniruri și va verifica autenticitatea acestor articole.

Sotheby’s se înclină din ce în ce mai mult spre sport, despre care Brahm Wachter, șeful colecțiilor moderne Sotheby’s, a spus că este una dintre categoriile cu cea mai rapidă creștere a casei de licitații.

La începutul acestui an, Sotheby’s a organizat prima săptămână sportivă Șase licitații live și online, cu articole de la multe dintre cele mai mari nume din sport, inclusiv Pantalonii scurți purtati de Muhammad Ali în timpul legendarului „Thriller in Manila” din 1975 și tricoul lui Kobe Bryant de la Los Angeles Lakers din meciul 1 al finalei NBA din 2009.

Pantalonii scurți purtați de Muhammad Ali în timpul legendarului său meci din 1975 „Thriller in Manila” împotriva lui Joe Frazier vor fi scoase la licitație la Sotheby’s Sports din New York, pe 4 aprilie 2024. licitația săptămânii. parte a pieței.

Timothy A. Clary |. AFP |

Tot acum Sursa oficială a jocului NBAoferind o serie de tricouri scoase la licitație și achiziționabile și alte suveniruri de la unele dintre cele mai faimoase figuri și evenimente ale ligii, cum ar fi All-Star Game.

Wachter a spus că, în timp ce articolele sportive au contribuit la atragerea unei noi clienți – de obicei cu vârste cuprinse între 20 și 40 de ani, dintre care aproximativ 50% sunt noi la Sotheby’s – există și mulți colecționari de artă.

„Aceste două lucruri pot părea că sunt în părți opuse ale lumii, dar dacă îți place sportul, nu contează”, a spus Wachter. „Mulți oameni strâng carduri de când erau copii și acum sunt mai mari, dar nu își pierd niciodată interesul.”

Inscrie-te Buletinul nostru informativ săptămânal original depășește lista anuală Disruptor 50, aruncând o privire mai profundă asupra companiilor de pe listă și a fondatorilor lor inovatori.

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *