June 11, 2024

În această ilustrație foto, aplicația de muzică Spotify apare pe un telefon mobil pe 4 iunie 2024 în New York City. Spotify a anunțat că va crește prețul planului Spotify Premium Personal cu 1 USD, de la 10,99 USD la 11,99 USD pe lună, și prețul planului Premium Family cu 3 USD, de la 16,99 USD la 19,99 USD pe lună.

Michael M. Santiago |. Michael M. SantiagoGetty Images

Spotify Bloomberg News va lansa un nou plan scump pentru cei mai înfocați utilizatori ai săi la sfârșitul acestui an raport marți, a spus o persoană familiarizată cu problema.

Potrivit raportului, noul plan al gigantului de streaming audio va fi un serviciu suplimentar pentru utilizatorii existenți, care ar putea costa 5 USD în plus pe lună pentru a obține un sunet mai bun și noi instrumente pentru crearea listelor de redare și gestionarea bibliotecilor de melodii.

Spotify a refuzat să comenteze. Acțiunile companiei suedeze au crescut cu aproape 1% la începutul tranzacțiilor din SUA.

Raportul vine la o săptămână după companie creste pretul După ce a redus costurile de marketing, compania a lansat planuri premium în SUA pentru a crește marjele de profit.

Prețurile pentru noile niveluri vor varia în funcție de planul de bază al fiecărui utilizator, dar creșterea medie este de așteptat să fie de aproximativ 40%, se arată în raport, adăugând că utilizatorii actualizați vor avea acces la sunetul de înaltă fidelitate (HiFi) al Spotify.

În 2021, Spotify a anunțat lansarea unei funcții audio HiFi care le-ar permite utilizatorilor premium din anumite piețe să își îmbunătățească calitatea sunetului, dar lansarea a fost amânată.

Spotify Premium Au crescut abonații În primul trimestru încheiat la 31 martie, a crescut cu 14% față de anul precedent, la 239 de milioane. Numărul de utilizatori activi lunar este de așteptat să fie de 631 de milioane în al doilea trimestru.

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *