June 11, 2024

Spaniolul Rafael Nadal joacă împotriva germanului Alexander Zverev la Court Philippe-Chatrier în timpul celei de-a doua zile a turneului de tenis French Open de la complexul Roland Garros din Paris pe 27 mai 2024 Reacție în timpul meciului de simplu masculin.

Anne-Christine Poujoulat |. Anne-Christine Poujoulat AFP |

Descoperirea Warner Bros TNT Sports va deveni noul radiodifuzor exclusiv american al Roland Garros, cunoscut și sub numele de Roland Garros, începând din 2025, a anunțat marți compania.

Compania de divertisment a semnat un contract pe 10 ani cu Federația Franceză de Tenis, cu o medie de aproximativ 65 de milioane de dolari pe an, potrivit unei persoane familiarizate cu problema.

Acordul va face din Warner Bros. Discovery Channel cel mai mare partener global de difuzare al turneului de Grand Slam, care a atras 675.000 de telespectatori anul acesta. Eurosport, o divizie a Warner Bros. Discovery Channel, a difuzat Openul Francez în 55 de țări din afara Statelor Unite din 1989, potrivit unui comunicat de presă.

„Roland-Garros se potrivește perfect cu strategia noastră sportivă globală și cu angajamentul nostru de a adăuga conținut sportiv premium live în portofoliul TNT Sports. Așteptăm cu nerăbdare să oferim fanilor o experiență de conținut de cea mai bună calitate și să le oferim acces direct la mai multe Roland live. Acoperirea conținutului Garros decât oricând înainte”, a declarat președintele și CEO-ul TNT Sports, Luis Silberwasser, într-un comunicat de presă.

Conform acordului, jocurile vor fi transmise în direct pe TNT, TBS și TruTV, inclusiv o difuzare simultană pe platforma de streaming a companiei Max.

Înainte de înțelegere, jocurile erau difuzate de ABC Comcast NBC a încheiat un parteneriat cu serviciul de streaming Peacock și Tennis Channel prin acorduri de sublicență.

TNT Sports a anunțat acoperire live de la Arena Roland Garros din Paris, inclusiv studiouri și o echipă de anunț în mai multe locații, urmând a fi anunțate mai multe detalii despre acoperire în lunile următoare.

Vestea vine în timp ce Warner Bros. Discovery Channel lansează un nou proiect numit „ Venuși disney ESPN și vulpe. Venu se va lansa în această toamnă cu canale printre care TNT, TBS și TruTV.

Adăugarea Openului Francez este o dovadă suplimentară că compania dorește să adauge evenimente sportive live dacă prețul are sens pentru investiție. În ultimii trei ani, TNT Sports a dobândit titluri de la National Hochei League, NASCAR, US Soccer, playoff de fotbal universitar (Printr-un acord de sublicență cu ESPN), acum este Roland Garros.

Warner Bros. Discovery Channel, între timp, rămâne în discuții cu NBA pentru a-și extinde parteneriatul pentru a difuza jocuri. În timp ce NBCUniversal a făcut o ofertă pentru pachetul de jocuri pe care TNT Sports l-a oferit, Warner Bros. Discovery Channel se concentrează pe un alt pachet de jocuri, potrivit CNBC. raportat înainte.

împreună cu mahmureala Giganții media au fost loviți de o grevă a scriitorilor de la Hollywood și de măsurile de reducere a costurilor din industrie, inclusiv Warner Bros. Discovery Channel dependență mare de exerciții fizice Ca o modalitate de a ajunge la un public mai mare și mai multe venituri din publicitate.

Dezvăluit: Comcast este compania-mamă a NBCUniversal și CNBC.

— Alex Sherman de la CNBC a contribuit la acest raport.

Nu ratați aceste rapoarte exclusive de la CNBC PRO

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *