June 12, 2024

Comercianții lucrează pe platforma de tranzacționare a Bursei de Valori din New York (NYSE) pe 23 februarie 2024 în New York City, Statele Unite.

Brendan McDermid |

Acest raport provine din CNBC Daily Open de astăzi, buletinul nostru informativ pentru piețele internaționale. CNBC Daily Open îi ține pe investitori la curent cu tot ce trebuie să știe, indiferent unde se află. Îți place ce vezi? Vă puteți abonaAici.

Ce trebuie să știi astăzi

Mai multe recorduri sparte
acest
Indicele S&P 500 și Indicele Nasdaq închis la record recordcare este evident favorizată de investitori. Nvidia ajunge măr Prețul acțiunilor l-a împins pe producătorul de iPhone la noi vârfuri. în același timp, Dow Jones Industrial Average Indicele a scăzut cu 120 de puncte înaintea datelor cheie ale inflației și a sfârșitului reuniunii Fed de miercuri. 10 ani Ministerul de Finante Randamentele au scăzut în așteptarea previziunilor economice ale Rezervei Federale. Prețurile petrolului din SUA ține-o constant Pe măsură ce OPEC și-a menținut cererea și previziunile de creștere economică.

sifon de mere
mărpreţul acţiunilor a crescut la record recordÎn urmă cu o zi, compania și-a anunțat intrarea în domeniul inteligenței artificiale. Siri va fi actualizat prin Apple Intelligence, iar compania va colabora cu OpenAI pentru a oferi utilizatorilor acces la ChatGPT. Morgan Stanley a spus că capacitățile de inteligență artificială ale Apple fac din companie „cel mai diferențiat agent digital pentru consumatori”. Aceste caracteristici îi vor determina pe consumatori să își actualizeze iPhone-urile, ceea ce ar trebui să „accelereze ciclurile de înlocuire a dispozitivului”.

Musk renunță la procesul împotriva OpenAI
Mosc abandonarea litigiilorOpenAI este dat în judecată de CEO-ul Sam Altman și de președintele Greg Brockman pentru încălcarea contractului și a obligațiilor fiduciare. Procesul, centrat pe o audiere programată la San Francisco, se concentrează pe afirmația lui Musk că OpenAI s-a îndepărtat de misiunea sa nonprofit inițială de MicrosoftControl. Experții juridici pun la îndoială temeiul cazului deoarece contractul subiacent nu era un acord formal scris.

General Motors reduce vânzările de mașini electrice

Motoare generale Reducerea vânzărilor și producției de vehicule electrice prognoza Din cauza cererii slabe în industrie. Directorul financiar al GM, Paul Jacobson, a declarat că compania se așteaptă acum să producă între 200.000 și 250.000 de vehicule electrice în acest an, în scădere față de gama anunțată anterior de 200.000 până la 300.000 de vehicule. Acțiunile companiei au crescut cu 1,3% după ce producătorul auto și-a anunțat planurile răscumpărare Acțiuni în valoare de 6 miliarde de dolari.

Mașinile scad prețurile locuințelor din Hong Kong
Piețele asiatice au fost mixte, deoarece investitorii așteptau o decizie privind rata dobânzii a Rezervei Federale și datele privind inflația din SUA. din Hong Kong Hang Seng Stocurile auto au scăzut cu 1,45% înainte de decizia UE Tarifele vehiculelor electrice. Indicele CSI 300 din China continentală a scăzut cu 0,2% Inflația crește Pentru a patra lună la rând. acest Indicele ponderat Taiwan Atinge maxime istorice ca greutate tehnologică grea British Semiconductor și Industria de precizie Hon Hai Acțiunile Foxconn (Foxconn) au crescut cu mai mult de 3%. Și coreeană Cospi Acțiunile japoneze au crescut cu 0,44% Index Nikkei 225 și australian Indicele S&P/ASX 200 Tranzacțiile sunt mai mici.

(PRO) Îndoieli persistente
mărAcțiunile companiei au depășit performanța celorlalte mari companii de tehnologie în acest an, un decalaj pe care unii analiști îl atribuie lipsei companiei de o strategie de inteligență artificială articulată public. În timp ce mulți analiști se așteaptă ca noile produse Apple AI să-i determine pe consumatori să cumpere noi iPhone-uri, nu toți analiștii cred că noile produse Apple AI vor determina consumatorii să cumpere noi iPhone-uri. Analistii sunt convinsi.

linia de jos

Pe măsură ce Goldman Sachs crește, Fed se confruntă cu noi dureri de cap legate de inflație prezice Prețurile țițeiului Brent ar putea crește la 86 de dolari pe baril în al treilea trimestru. Banca de investiții a subliniat o creștere a cererii de vară și o penurie gravă a aprovizionării care ar putea duce la creșterea costurilor la benzină și ar putea complica deciziile de politică ale Rezervei Federale la următoarea sa întâlnire.

Fostul președinte al Băncii Mondiale David Malpass Criticați greșelile din trecut ale FedEl a urmărit, de asemenea, politica fiscală a administrației Biden pentru „Squawk Box” de la CNBC, spunând că „Fed a făcut o mare greșeală lăsând ratele dobânzilor la zero pentru atât de mult timp. Va dura ani să rezolve asta. Ratele reale ale dobânzilor sunt ridicate. „ „Este suficient, trebuie să recunoaștem că inflația provine din ceea ce fac alte părți ale guvernului pe partea de reglementare și trebuie să recunoaștem că guvernul a epuizat rezerva strategică de petrol la momentul nepotrivit.

Malpas se referă la cele ale guvernului Eliberați 1 milion de barili de benzină Rezervări înainte de vacanța de 4 iulie.

El a subliniat, de asemenea, cheltuielile excesive ale guvernului SUA, spunând: „Guvernul SUA absoarbe bani din întreaga lume pentru cheltuielile pe care le dorește… Acest lucru duce la reducerea investițiilor în afaceri, ceea ce duce în cele din urmă la o creștere economică lentă și la deficite mari în viitorul.”

În timp ce datele despre inflația prețurilor de consum vor fi publicate înainte de clopoțel, fostul președinte al Fed din Atlanta, Dennis Lockhart, a declarat pentru „Squawk Box” că este puțin probabil. Impact semnificativ Rezultatul reuniunii Fed. „Din experiența mea, când oamenii sunt oarecum blocați în pozițiile lor, ar fi nevoie de un raport CPI destul de șocant pentru a schimba impulsul de bază al întâlnirii… Per total, va fi o întâlnire plictisitoare”, a spus el.

Poate fi plictisitor, dar este inevitabil ca Wall Street să examineze decizia Fed și îndrumările pe care le oferă pentru a determina când ar putea fi luată în considerare o reducere a ratei. în acest moment, Instrumentul FedWatch al CME Arată o șansă de 50/50 de reducere a ratei în septembrie și o șansă de 66% de reducere a ratei în noiembrie.

Jeff Cox de la CNBC explică că, pentru mai multe informații, ar putea exista influență mare De la întâlnirile CPI și Fed.

Lim Hui Jie, Jeff Cox, Lisa Kailai Han, Alex Harring, Spencer Kimball, Hayden Field, Samantha Subin, Ashley Capoot și Michael Wayland de la CNBC au contribuit la acest raport.

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *