June 12, 2024

Președintele și co-fondatorul Oracle, Larry Ellison, vorbește la conferința Oracle OpenWorld 2017 din San Francisco pe 1 octombrie 2017.

David Paul Morris |. David Paul Morris Bloomberg |

Oracol Președinte Larry Ellison Averea sa a crescut cu 18 miliarde de dolari după ce producătorul de software pe care l-a fondat în 1977 a estimat o creștere de două cifre a veniturilor în acest an fiscal, punând acțiunile pe drumul cel mai mare câștig din 2021.

Ellison deține aproximativ 1,15 miliarde de acțiuni Oracle, echivalentul a aproximativ 42% din acțiunile în circulație ale companiei. Odată cu creșterea de miercuri, averea sa netă se ridică acum la aproape 171 de miliarde de dolari, potrivit datelor. Forbesfăcându-l al cincilea cel mai bogat om din lume, urmat îndeaproape de Yuan CEO Mark Zuckerberg.

Deși Ellison a lipsit din funcția de CEO timp de un deceniu (a devenit director de tehnologie în 2014), el rămâne o figură de top în companie și participă în continuare la apelurile trimestriale privind câștigurile. Într-o conferință telefonică de marți, în urma câștigurilor fiscale ale companiei din trimestrul patru raportul de câștiguriEllison a prezentat centrele de date pe care Oracle le construiește pentru a răspunde cererii tot mai mari de generare de inteligență artificială.

„De fapt, construim cele mai mici, mai portabile și mai accesibile centre de date cloud, până la 200 de megawați, perfecte pentru antrenarea modelelor de limbi foarte mari și pentru a le ține la zi”, a spus Allison.

Oracol Creșterea prețului acțiunilor Acțiunile au crescut cu 13% la un record de 139,82 USD miercuri după-amiază, fiind pe drumul spre cea mai bună zi din 10 decembrie 2021. Analiștii de la Silver Group și-au ridicat prețul țintă pe 12 luni pentru acțiuni.

Deși profitul și veniturile trimestriale au fost sub așteptările de pe Wall Street, Oracle a declarat că va obține o creștere de două cifre a veniturilor în noul an fiscal, comparativ cu o creștere de 6% în anul încheiat la 31 mai.exista de la Google OpenAI va putea folosi cloud-ul public ale Microsoft Instrumente AI bazate pe cloud peste Oracle Cloud Infrastructure.

Participația lui Ellison în Oracle va crește. Mai târziu în acest an și în viitor, opțiunile pe acțiuni pe care le-a acordat în 2014 și 2017, când prețul acțiunilor a scăzut brusc, vor expira.

Ellison era cunoscut pentru cheltuielile sale extravagante. Din 2022, el deține proprietăți în California, Florida și Lanai, Hawaii, Wall Street Journal raportat. i-a donat mișcare politică De zeci de ani, finanțare liga de navigatiesi este proprietar Tennis Garden, Indian Wells, California.

Prieteni apropiați MoscAllison alăturați-vă apoi părăsiți tabla Tesla. Potrivit rapoartelor, el a plănuit inițial Ajutor la finante Skydance Media plănuiește să fuzioneze cu Paramount Universal. Fiul său David Ellison este fondatorul și CEO-ul Skydance Media.

ceas: CFRA: Creșterea RPO este un punct culminant al rezultatelor Oracle din trimestrul patru

CFRA: Creșterea RPO este un punct culminant al rezultatelor Oracle din trimestrul patru

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *