June 12, 2024

Pagina utilizatorului Reddit Keith Gill arată inspirația GameStop pentru miting înaintea unui flux live YouTube de pe laptopul său la Bursa de Valori din New York pe 7 iunie 2024.

Michael Nagel |. Getty Images

Vinde în statie de joc Acțiunile au crescut la tranzacționarea de după-amiază miercuri, coincizând cu o creștere a volumului de tranzacționare pentru opțiunile de cumpărare deținute de liderul meme de acțiuni „Roaring Kitty”.

Roaring Kitty, al cărui nume legal este Keith Gill, și-a dezvăluit ultima dată portofoliul luni seara, arătând că deținea în continuare 120.000 de contracte de opțiuni de apel cu un preț de exercițiu de 20 de dolari și o dată de expirare de 21 iunie.

Opțiunile de apel GameStop cu prețuri de exercitare exacte și expirări au fost tranzacționate miercuri până la 93.266 de contracte, de peste nouă ori mai mult decât volumul mediu pe 30 de zile de 10.233 de contracte. Prețul acestor contracte a scăzut cu peste 40% în cursul zilei, în timp ce prețul acțiunilor a scăzut cu 16,5%.

Nu este clar dacă Roaring Kitty s-a aflat într-adevăr în spatele volumului mare de tranzacții, dar comercianții de opțiuni au spus că este posibil să fi fost implicat, dat fiind că el este proprietarul majoritar al contractelor.

Pictograma graficului bursierPictograma graficului bursier

Ascunde conținutul

Playstation, 1 zi

Comercianții de opțiuni speculează Gill trebuie să-și vândă opțiunea de cumpărare înainte de expirare sau să transfere poziția într-o altă opțiune de cumpărare pentru a evita strângerea unei sume mari de numerar atunci când este exercitată pe 21 iunie.

Wall Street a urmărit semnele că vinde poziția, deoarece ar putea afecta prețul acțiunilor.

Pentru ca Gill să-și exercite drepturile de subscriere, ar avea nevoie de 240 de milioane de dolari pentru a păstra stocul – 12 milioane de acțiuni la 20 de dolari fiecare – mai mult decât ceea ce a fost afișat public în contul său de tranzacționare electronică.

„Fast Money” de la CNBC va discuta despre mișcarea GameStop la 5 p.m. ET.

Nu ratați aceste rapoarte exclusive de la CNBC PRO

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *