June 14, 2024

Christina Lewis, fondatoarea Beatrice Consultants, are un portret al tatălui ei, Reginald Lewis, agățat în biroul ei de acasă.

Cindy Johnson

Christina Lewis a avut prima întâlnire de alocare a activelor cu un administrator de avere când avea 13 ani.

„Îmi amintesc clar această întâlnire”, a spus Lewis. „A fost o perioadă tulbure pentru familia mea. Și (consilierul) a fost singurul care avea informațiile de care aveam nevoie și (știa) cum să-mi vorbească despre noua lume în care trăiam.

Acea lume nouă a adus o pierdere tragică și o moștenire bruscă. Tatăl ei, Reginald Lewis, fondatorul gigantului alimentar TLC Beatrice International și primul afro-american care a creat o companie de un miliard de dolari, a murit de o hemoragie cerebrală la vârsta de 50 de ani. Christina a lăsat în urmă o avere, dar puține răspunsuri.

În următorii 30 de ani, Lewis va lucra cu 6 manageri de avere instituționale diferiți și 12 manageri de relații diferiți. Experiența și succesul ei în formarea propriului birou de familie și în conducerea a două fundații au condus-o către o nouă afacere: un birou multi-family care vizează următoarea generație, oameni ca ea.

„Este vorba despre familii și bunurile lor și despre cum le vedeți”, a spus ea. „Când ești incluziv, când te uiți la perspective diferite, când împuternicezi femeile, când îți împuternicezi copiii, când îți educi clienții, când le permiți autoritate, autonomie și independență, acesta este un stil de viață mai bun. Familia ta va fi mai sănătoasă, mai bogat, mai fericit și mai productiv.

Primiți Insider Wealth livrat direct în căsuța dvs. de e-mail

Compania lui Lewis se numește Beatrice Advisors, Scopul de a schimba afacerile tradiționale Gestionați averea bogaților și a moștenitorilor. Cu peste 84 de trilioane de dolari care se preconizează că vor fi transmise de la generațiile mai în vârstă la cele mai tinere în următorii 30 de ani, potrivit estimărilor firmei de cercetare de piață Cerulli Associates, Beatrice își propune să fie în fruntea gestionării averii moștenire.

Beatrice Advisors își propune să acorde prioritate educației și confortului, deoarece mulți tineri moștenitori sunt noi în gestionarea averii, a spus Lewis. Ar saluta un grup mai divers de deținători de avere din punct de vedere rasial, etnic și de gen. Lewis a spus că va avea o „abordare holistică” a bunurilor familiilor, luând în considerare nu doar banii acestora, ci și valorile, abilitățile și căile de viață.

Deoarece generația tânără de astăzi este mai concentrată pe tehnologie, firma de consultanță a petrecut câțiva ani construind un tablou de bord high-tech care oferă familiilor o imagine actualizată și unificată a portofoliilor și activelor lor.

„Construim tablouri de bord și consiliem clienții, dar ei conduc mașinile”, a spus ea.

Birourile multifamiliale precum Beatrice combină abordarea ultra-personală și confidențială a unui birou unifamilial (gestionarea bogăției și logisticii unei familii) cu costurile și resursele comune ale unei firme de investiții.

Pe lângă gestionarea investițiilor, birourile multifamiliale se ocupă adesea de problemele fiscale, trusturilor, guvernării familiei, filantropiei și juridice. Având în vedere expertiza lor în dinamica averii familiei și guvernare, un număr tot mai mare de familii ultra-bogate apelează la birouri multi-family pentru tranziții intergeneraționale.

Educația personală a lui Lewis în materie de investiții a început când ea avea 7 ani, ajutându-și tatăl să-și gestioneze portofoliul de acțiuni. Pe lângă faptul că deține propria companie, Reginald Lewis deține și un portofoliu personal de acțiuni și o numește pe Christina drept „broker”.

„Voi citi dimineața graficul bursier în ziar”, a spus ea, „și apoi la sfârșitul zilei, după ce piața se va închide, voi da un telefon pentru a afla care a fost închiderea serii. Am acest caiet în care înregistrez totul.

După ce tatăl ei a murit, ea a lucrat cu primul ei administrator de avere pentru a alege acțiuni și a construi un portofoliu activ. Alegerile ei de stoc includ: disney și Co. „pentru că am discutat despre investiții în lucruri pe care le cunosc”.

De-a lungul anilor, consilierii ei de avere au fost în continuă schimbare: firma a fost achiziționată, iar managerii ei de cont s-au schimbat de la an la an. Este dificil să găsești un administrator de active „care să aibă în vedere interesele tale și să nu fie doar un adjunct al unei alte entități”, a spus ea.

În cele din urmă, a creat un birou de familie, BFO21, și și-a angajat propria echipă. Beatrice va fi separată de BF021, dar va avea membri comuni ai echipei și va împărtăși cele mai bune practici, investiții și expertiză.

Meredith Bowen, fost partener la Seven Bridges Advisors și acum președinte și director de investiții al Beatrice, a declarat că firma de consultanță va pune un accent puternic pe eficiența fiscală și pe structurile fiscale personalizate.

„Încercăm cu adevărat să creăm o infrastructură de investiții care să fie adaptată circumstanțelor individuale ale contribuabililor”, a spus Bowen.

Beatrice vizează clienți cu averi nete cuprinse între 25 de milioane și 300 de milioane de dolari, deși Bowen a spus că „cele mai mari familii vor avea multe beneficii de la noi”.

Un filantrop activ, Lewis a fondat All Star Code, o organizație nonprofit care oferă tinerilor de culoare abilități de bază de rețea și codificare. Ea a co-fondat, de asemenea, Giving Gap (fostă Give BLck), o bază de date care poate fi căutată cu organizații nonprofit deținute de negri verificate. Ea este, de asemenea, vicepreședinte al Fundației Reginald Lewis.

Lewis a spus că, oferind sfaturi pentru bogăție unei populații mai diverse și mai tinere, ea speră să ajute mai multe familii ca a ei.

„Când caut o companie, vreau să fiu în concordanță cu valorile și stilul clientului”, spune ea. „Am simțit că (Beatrice) va fi diversă și incluzivă încă de la început.”

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *