June 15, 2024

O nouă metodă de a verifica performanța a două industrii în urmă

investitorii îngrijorați riscul de concentrare Este posibil să vă aflați pe piață pentru a lua în considerare investițiile orientate spre valoare.

Phil McInnis, strateg șef de investiții la Avantis Investors, recomandă adoptarea unei abordări mai diversificate, în loc să se concentreze pur și simplu pe fondurile indexate, cum ar fi Indicele S&P 500. El crede că strategia de fonduri tranzacționate la bursă a firmei sale poate oferi randamente mai bune pe termen lung, concentrându-se pe companii cu evaluări mai mici și bilanţuri solide.

„Nu vom fi atât de centralizați”, a spus el pentru CNBC.ETF Edge„Săptămâna aceasta. „Așa că am făcut o mulțime de pariuri mai mici pe aceste companii mai profitabile și cu valoare mai mică și a dat roade în timp.

Avantis U.S. Large Cap Value ETF (AVLV) urmări Valoarea indicelui Russell 1000 Indici, dar există o avertizare – administratorii de fonduri folosesc suprapuneri de profitabilitate pentru a verifica stocurile.

„De asemenea, ne uităm la profituri pe măsură ce analizăm și identificăm companiile care tranzacționează la prețuri mai atractive”, a spus McGinnis, „Acest lucru depășește instrumentele pasive tipice, care se bazează pe o singură variabilă sau pe un rezumat întreg al variabilelor pentru a defini valoarea și creșterea. .”

înapoi măr și Yuana doua cea mai mare deținere de fonduri cu valoare mare este JP Morgan, costco și Exxon Mobil, conform FactSet. Serviciile financiare și comerțul cu amănuntul sunt cele mai ponderate industrii, fiecare reprezentând aproximativ 15% din portofoliu, energia ocupând locul trei la aproape 12%.

„Începând de la nivel de companie, aceste industrii sunt spin-off și punem limite pentru acele industrii pentru a ne asigura că acele pariuri nu sunt prea mari și că nu suntem prea concentrați într-o singură industrie”, a adăugat McGinnis.

ETF-ul cu valoare mare al Avantis a crescut cu 7,7% în 2024, la închiderea de vineri. Indicele Russell 1000 Value a câștigat 4,5% în aceeași perioadă.

Disclaimer

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *