June 16, 2024

disney Pixar a adus o mare bucurie la box office în acest weekend.

„Inside Out 2” a debutat cu o valoare estimată la 155 de milioane de dolari pe plan intern, devenind al doilea film de animație cu cele mai mari încasări și primul de la „Inside Out”. Warner Bros. „Barbie” a debutat la un box office de peste 100 de milioane de dolari.

În special, Disney nu ia în considerare remake-ul său live-action din 2019 din Regele Leu, care a încasat 191,7 milioane de dolari în filmul său de animație de debut.

„Inside Out 2” este de așteptat să încaseze 295 de milioane de dolari la box office-ul global în weekend.

„Să ne „bun venit” împreună la Disney, Pixar și vara de box office”, a spus fondatorul și proprietarul Box Office Theory, Sean Robbins.

Pixar și Walt Disney Animation încearcă ambele să-și recapete un loc la box office, pe măsură ce restricțiile legate de pandemie se uşurează, iar publicul revine în cinematografe. Disney a ales să lanseze unele dintre caracteristicile sale animate direct pe Disney+, așa că Părinții s-au antrenat să găsească noi filme Disney în streamingmai degrabă decât în ​​cinematografe, chiar dacă se întorc pe marele ecran.

Pentru a înrăutăți lucrurile, mulți telespectatori au început să simtă că conținutul companiei a devenit prea existențial și prea concentrat pe probleme sociale care nu erau la îndemâna copiilor.

„A existat o mulțime de zgomot în jurul acestor două studiouri și filme în ultima vreme, așa că este înviorător să avem această premieră puternică pentru Inside Out 2”, a spus Robbins.

Filmul este al cincilea film al Pixar care a depășit 100 de milioane de dolari la debutul său nord-american și al doilea cel mai mare weekend de deschidere pentru Pixar, după doar „The Incredibles 2” din 2018 (182,6 milioane de dolari). Potrivit EntTelligence, aproximativ 12 milioane de telespectatori s-au adunat în cinematografe pentru a viziona filmul.

„Este evident o victorie uriașă pentru cinema”, a declarat analistul media senior al Comscore, Paul Dergarabedian, „Este un câștig și mai mare pentru Pixar”.

Industria teatrului s-a luptat în acest an cu mai puține filme, iar grevele duble ale forței de muncă de anul trecut au închis platourile de filmare timp de aproape cinci luni, exacerbând opririle de producție cauzate de pandemie. Rezultatul este o scădere cu 26% a vânzărilor de bilete față de 2023 și o scădere cu 42% față de 2019, potrivit Comscore. În acest weekend, box office-ul intern este de 2,8 miliarde de dolari.

În timp ce Warner Bros. și Legendary Entertainment „Dune: Part 2”, Warner Bros. și Toho „Godzilla x Kong: A New Empire” și generic „Kung Fu Panda 4” s-a străduit să atingă o viteză constantă de lansare și venituri de box office în 2024.

Lipsește această listă de la începutul verii pentru prima dată din 2009 Titluri Marvel Cinematic Universe. De obicei, aceste filme au deschideri medii de box office de la 100 la 200 de milioane de dolari, Avengers: Endgame din 2019 stabilind un record de 357,1 milioane de dolari. În schimb, anul acesta „The Fall Guy” de la Universal s-a deschis la 28 de milioane de dolari.

Dergarabedian de la Comscore a spus că reducerea numărului de filme și blockbuster ar putea scădea box office-ul de vară cu până la 800 de milioane de dolari din 2023, cu efecte secundare pe tot parcursul anului. La urma urmei, sezonul de vară (care se desfășoară din primul weekend din mai până la Ziua Muncii) reprezintă de obicei 40% din totalurile anuale de box office interne.

„Brain Teasers 2” este un punct culminant în industrie. Are cel mai mare debut intern din 2024, Depășind 82,5 milioane de dolari pentru „Dune: Part II”. Deschideți vânzarea biletelor de weekend.

„O astfel de performanță elimină toate preocupările legate de evoluția comportamentului consumatorilor, desigur că nu, dar pentru cei care cred că Disney sau Pixar și-au pierdut definitiv o parte din profiturile lor comerciale după o combinație de strategii de streaming excesiv de agresive și filme prea puțin gătite pentru atractive din punct de vedere comercial? oameni, ar trebui să rămână neschimbat.

Unii grei încheie vara și încheie anul.

Primul film cu rating R de la Marvel, „Deadpool and Wolverine”, va fi lansat în cinematografe în iulie și se așteaptă să aibă un weekend de deschidere puternic și să aducă venituri constante la box office pe toată durata sa.

Apoi, „Beetlejuice Beetlejuice” va fi lansat la începutul lunii septembrie, „Joker: Folie a Deux” va fi lansat în octombrie cu „Venom: The Last Dance”, iar „Gladiator II” și „Moana 2” vor fi lansate în noiembrie și “Rău.” În plus, „Kraven the Hunter”, „Sonic the Hedgehog 3” și „Mufasa: The Lion King” vor fi lansate în decembrie.

Dezvăluit: Comcast este compania-mamă a NBCUniversal și CNBC.

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *