June 17, 2024

Pe 12 iunie 2024, comercianții au lucrat în platforma de tranzacționare a GameStop de la New York Stock Exchange (NYSE) din New York City, Statele Unite.

Brendan McDermid |

statie de joc Acțiunile au scăzut luni la minim, după ce mult așteptata întâlnire anuală a companiei nu a oferit actualizări concrete cu privire la planurile de viitor ale retailerului de jocuri video.

Acțiunile companiei au scăzut cu aproximativ 12% după ce compania și-a încheiat evenimentul reprogramat pentru acționari fără a comenta în detaliu strategia sa. Întâlnirea a durat aproximativ 30 de minute și niciun acționar nu a pus întrebări. Acțiunile au scăzut cu 17%, până la 23,79 USD.

Pictograma graficului bursierPictograma graficului bursier

Ascunde conținutul

statie de joc

În scurte remarci introductive, directorul executiv Ryan Cohen a reiterat planurile companiei de a se concentra pe reducerea costurilor și îmbunătățirea profiturilor și a sugerat că ar putea urma mai multe închideri de magazine.

„Veniturile neprofitabile și perspectiva fluxului de numerar viitor nu au nicio valoare pentru acționari. Aceasta înseamnă o rețea de magazine mai restrânsă și o creștere a varietății de mărfuri de mare valoare care se potrivesc modelului nostru de schimb”, a spus Cohen.

Cohen nu a oferit mai multe detalii despre strategia viitoare de creștere a companiei. El a vorbit despre importanța de a avea un „bilanț solid” și l-a numit „avantaj strategic” – mai ales în vremuri de incertitudine economică. Începând cu 4 mai, GameStop avea aproximativ 1 miliard de dolari în numerar și echivalente de numerar în bilanț.

„În timp ce viitorul este întotdeauna incert, ultimul deceniu al politicii monetare și fiscale din SUA și la nivel mondial a fost o anomalie istorică. Ieșirea dintr-un mediu cu dobândă ultra-scăzută ar putea avea repercusiuni neprevăzute în întreaga economie, deoarece inflația Lovitura este aceeași.

„La ratele actuale ale dobânzilor, investițiile făcute în mediul economic actual trebuie să suporte un prag de rentabilitate mai ridicat”, a adăugat el. “Așa cum spunea întotdeauna tatăl meu, acțiunile vorbesc mai tare decât cuvintele. Suntem concentrați pe construirea valorii pentru acționari pe termen lung. Nu suntem aici pentru a face promisiuni sau hype, suntem aici pentru a lucra.”

Activitatea este Întrerupt din cauza problemelor computerului Amânat joi din cauza blocării serverului interes copleșitor în pâraie.

GameStop este din nou în lumina reflectoarelor, în timp ce capul Reddit Roaring Kitty, al cărui nume legal este Keith Gill, lansează o altă frenezie comercială. În 2021, Gill a câștigat notorietate în lumea tranzacționării online pentru că deține acțiuni comune mari și poziții riscante de opțiuni în GameStop. de cand Înapoi la scenăPoziția sa în GameStop a depășit peste 9 milioane de acțiuni după ce a părăsit o poziție masivă de opțiuni call înainte de expirare.

Acțiunile au câștigat șapte din ultimele opt săptămâni după mai mult decât dublarea în mai. Până în prezent, a crescut cu aproximativ 45%.

GameStop încă încearcă să facă tranziția către jocurile online și să se îndepărteze de achizițiile fizice de jocuri video, iar investitorii se bazează pe Cohen pentru a reinventa în cele din urmă compania.

Retailerul recent A strâns peste 2 miliarde de dolari O vânzare de mize de piață are loc în timp ce compania de jocuri video valorifică un miting de meme renaștere. GameStop a declarat că intenționează să folosească fondurile în scopuri corporative generale, care pot include achiziții și investiții.

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *