June 18, 2024

Fg Trading |. Electronics+ |

Generația X poate fi cei mai mari beneficiari Un transfer masiv de avere de 84 de trilioane de dolari în următorii 10 ani, potrivit unui nou studiu.

cu toate că Millennials Membrii generației Z așteaptă cu nerăbdare cea mai mare moștenire Pe măsură ce baby boomerii își transmit averea în următorii ani, Gen Potrivit Wealth-X, vârsta medie a persoanelor din America de Nord care vor moșteni o avere în valoare de 5 milioane de dolari sau mai mult de la părinți este de 46,1 ani.

Cercetările arată că vârsta medie a copiilor care se așteaptă să primească o moștenire de la părinți în valoare de 30 de milioane de dolari sau mai mult este de 47,6 ani. (Studiul definește Generația X ca cei de astăzi cu vârste cuprinse între 44 și 59 de ani, iar Millennials ca cei cu vârste cuprinse între 28 și 43 de ani.)

Primiți Insider Wealth livrat direct în căsuța dvs. de e-mail

Descoperirile evidențiază potențialul enorm de bogăție al Gen X, care a fost în mare măsură trecut cu vederea în discuțiile cu tinerii moștenitori. Firmele de gestionare a averii și băncile private se concentrează asupra clienților potențiali în vârstă de 20 și 30 de ani, în timp ce așteaptă ca averea de trilioane de dolari să fie transmisă familiilor lor. Potrivit Alliant Credit Union, mai mult de jumătate dintre mileniali se așteaptă să primească o moștenire de cel puțin 350.000 USD.

Raportul Wealth-X sugerează că firmele de administrare a averii, companiile de bunuri de lux și companiile imobiliare care vizează următoarea generație de clienți înstăriți ar trebui să înceapă să se gândească și la Generația X.

„Millennialii și moștenitorii Generației Z sunt adesea acoperiți în mass-media, dar, în realitate, Generația X va fi prima care va moșteni de la părinții lor bogați”, se arată în raport.

În prezent, Millennials și Generația Z sunt „mai probabil să primească bani ca nepoți, dar sumele tind să nu fie la fel de mari”, se arată în raport.

Drepturile succesorale vor fi extrem de concentrate la vârf. Raportul afirmă că în următorii 10 ani, 1,2 milioane de persoane care valorează 5 milioane de dolari sau mai mult vor moșteni o avere combinată de peste 31 de trilioane de dolari. Dintre aceștia, aproape două treimi (64%) vor veni de la cei ultrabogați, cei care valorează 30 de milioane de dolari sau mai mult. Cu alte cuvinte, aproape 20 de trilioane de dolari vor fi transmise la 155.000 de oameni bogați.

Cei ultrabogați, cei care valorează 100 de milioane de dolari sau mai mult, vor reprezenta aproape jumătate din activele totale de 31 de trilioane de dolari. Potrivit raportului, miliardarii vor moșteni aproximativ 5 trilioane de dolari.

Moștenitorii vor avea valori și priorități diferite față de generațiile anterioare, iar administratorii de avere, companiile de bunuri de lux și organizațiile de caritate vor trebui să se adapteze la acestea. Potrivit raportului, următoarea generație de investitori este mai influențată de tehnologie, mai preocupată de mediu și justiție socială și mai globală.

„Noile tehnologii, tranziția la energie curată și „investițiile de impact” vor deveni în centrul ambițiilor multor moștenitori, care s-ar putea să nu se alinieze neapărat cu structura de afaceri existentă a familiei sau cu planul patrimonial al cedentului de avere”, se arată în raport.

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *