June 18, 2024

Un comerciant de valori se uită la un monitor din sala de tranzacționare a Bursei de Valori din Frankfurt. Preocupările cu privire la noile mutații ale coronavirusului din Africa de Sud au dat o lovitură majoră acțiunilor germane.

Arndide |. Image Alliance |

LONDRA – Acțiunile europene au crescut marți, după un început mixt al săptămânii de tranzacționare.

acest Stoke 600 Indicele a crescut cu 0,52% la ora 11:00, ora Londrei, majoritatea sectoarelor și burselor majore fiind în roșu. Stocurile de călătorii și agrement au condus câștigurile, în creștere cu 1,5%, în timp ce stocurile de bunuri de uz casnic au scăzut cu 0,27%.

Piețele au fost amestecate luni. limba franceza CAC 40 Acțiunile au crescut cu 0,9% în tranzacțiile anticipate mixte, deoarece investitorii au evaluat posibilitatea unei victorii a partidului de extremă dreapta Mitingul Național la alegerile din țară. viitoarele alegeri parlamentare. Indicele a scăzut cu mai mult de 6,2% săptămâna trecută.

Investitorii așteaptă cu nerăbdare decizia de joi a Băncii Angliei privind ratele de politică. În general, piața se așteaptă ca banca centrală să mențină stabile ratele dobânzii la 5,25%. Economiști chestionați de Reuters Pentru luna august sunt prognozate reduceri de producție.

Piața din Asia Pacific Acțiunile au crescut pe Wall Street luni, revenind peste noapte, marți, în timp ce investitorii așteptau decizia Băncii de Rezervă a Australiei privind rata dobânzii. în același timp, Futures pe indicele S&P 500 Acțiunile au rămas practic la nivel luni seara, după o zi de câștiguri pe Wall Street, în timp ce investitorii se pregăteau pentru datele despre vânzările cu amănuntul din mai.

Alegerile de acțiuni ale CNBC Pro și tendințele de investiții:

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *