June 20, 2024

Comercianții lucrează la bursa de valori din New York.

Bursa de Valori din New York

Contractele futures pe acțiunile din SUA s-au situat în apropierea liniei plate joi seară, după ce S&P 500 a urcat pentru scurt timp peste 5.500 pentru prima dată.

Viitoarele și Dow Jones Industrial Average Acesta a scăzut ușor cu 3 puncte, sau 0,01%.Futures pe indicele S&P 500 nicio schimbare și Futures Nasdaq 100 în creștere cu 0,07%.

La ședința obișnuită de joi, Indicele S&P 500 S-a închis cu 0,25%. Indicele pieței a crescut cu 0,34%, până la cel mai mare nivel al zilei de 5.505,53 puncte. acest Indicele Nasdaq Indicele a scăzut cu 0,79% după ce a atins un record mai devreme în cursul zilei. 30 de stocuri Dow Chemical Cei trei indici bursieri majori au avut o performanță remarcabilă, crescând cu aproape 300 de puncte sau 0,77%, cea mai bună creștere pe o singură zi din această lună.

Nvidia A scăzut cu 3,5% joi, împingând sectorul tehnologiei informației în scădere cu 1,6%. Cu toate acestea, producătorul de cipuri a crescut cu peste 160% până în prezent și a batut pentru scurt timp Microsoft a devenit marți cea mai valoroasă companie publică.

Partenerul de conducere al Harris, Jamie Cox, a spus că, deși există unele semne de supraextindere a pieței, nu este clar dacă piața a atins limita raliului condus de inteligența artificială, care nu poate continua să „crească rapid”. consorţiu.

„Vestea bună este că realitatea nu înseamnă o prăbușire a pieței sau un declin atât de mare”, a spus el. „Este mai degrabă o reechilibrare a spațiului, deoarece evaluările acestor companii sunt atât de departe de acțiunile medii încât s-ar putea să observați o oarecare expansiune, despre care se vorbește de mult timp”.

Până la închiderea de joi, toți cei trei indici bursieri majori au înregistrat câștiguri săptămânale. S&P 500 a crescut cu aproximativ 0,8%, iar Nasdaq a crescut cu 0,2%. Dow a depășit performanța, crescând cu 1,4% până acum în această săptămână.

Vineri, investitorii se vor concentra pe datele PMI de producție și servicii din iunie. De asemenea, se așteaptă să fie publicate datele existente privind vânzările de locuințe pentru luna mai.

În ceea ce privește profiturile corporative, Chemax Rezultatele trimestriale sunt programate să fie publicate vineri dimineață.

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *