June 20, 2024

Comercianții la Bursa de Valori din New York pe 11 mai 2023.

Sursa: Bursa de Valori din New York

Contractele futures S&P 500 au urcat joi dimineață, în timp ce investitorii căutau oportunități reper Setați cea mai recentă înregistrare.

Contractele futures legate de indicele mai larg al pieței au crescut cu 0,29%, în timp ce Futures Nasdaq 100 în creștere cu 0,64%. Futures Dow Jones Industrial Average O retragere de 17 puncte, sau 0,04%.

Acțiunile sunt programate pentru un câștig săptămânal după ce S&P 500 și Nasdaq au atins noi maxime marți. Bursa a fost închisă miercuri pentru vacanța Juneteenth.

Nvidia Conducând drumul ca dragă AI și producător de cipuri transcende Microsoft devine cea mai valoroasă companie din lume. Acțiunile Nvidia au crescut cu 174% în 2024, deoarece nebunia inteligenței artificiale continuă să stimuleze piața de valori.

Pictograma graficului bursierPictograma graficului bursier

Ascunde conținutul

În 2024, prețul acțiunilor Nvidia a crescut cu 174%.

Valoarea de piață a Nvidia a depășit-o pe cea a Apple mai devreme iunie și și-a consolidat poziția de lider de facto pe piață la cârma temei de inteligență artificială de pe Wall Street. Investitorii continuă să se concentreze în AI grele, în ciuda performanțelor slabe ale consumatorilor încet Semne de cheltuieli și potențială slăbiciune economică. Ascensiunea NVIDIA a se scurge Producători de cipuri egali Broadcomcrescând cu peste 61% în 2024.

„Este de mirare că continuăm să credem că Wall Street (adică S&P 500) bate un alt tambur decât Main Street (fundamentul economiei SUA)?”, a scris într-o notă Scott Chronert, șeful Strategiei de acțiuni din SUA marți. „Nu există nicio îndoială că influența inteligenței artificiale generative, ca motor al creșterii continue continue, pătrunde în prezent în mediul bursier din SUA.”

Cu toate acestea, unii critici și-au exprimat îngrijorarea cu privire la lipsa lărgimea pieței Toate, cu excepția celor mai mari companii de tehnologie deteriorareDeși sentimentul scăzut nu afectează încă pe deplin stocurile care continuă să bată recorduri.

Thomas Fitzpatrick, director general la RJ O’Brien and Associates, a declarat: „(Tema inteligenței artificiale) are o senzație foarte 2000-2001, dar știm că piețele pot rămâne iraționale mai mult timp decât poți rămâne solvabil. de socoteală va veni, dar (este) greu să oprești trenul cu viteză. “

Investitorii vor analiza, de asemenea, noi date economice în a doua jumătate a săptămânii, inclusiv datele privind cererile de șomaj de joi dimineață și datele începute de locuințe.

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *