June 20, 2024

Elon Musk, co-fondatorul Tesla și SpaceX și proprietarul X Holdings Corp., vorbește la Conferința Globală a Institutului Milken de la Hotelul Beverly Hilton pe 6 mai 2024 în Beverly Hills, California.

Apu Gomez |. Getty Images

acțiuni Dell Technologies și super microcomputer Elon Musk a spus că cei doi producători de hardware vor furniza servere pentru a ajuta startup-ul său de inteligență artificială xAI să dezvolte supercomputere, trimițând acțiunile companiei să crească joi.

„Dell asambla jumătate din rafturile din supercomputerul pe care îl construiește xAI”, a spus Musk într-un raport X. poştaladăugat Super Micro va fi de asemenea implicat.

Acțiunile Super Micro au crescut cu peste 8% în tranzacțiile recente, în timp ce Dell a crescut cu 1%.

Musk promite că va construi un 500 milioane USD supercomputerul „Dojo” din Buffalo, N.Y., și „clusterul de supercomputere ultradens răcit cu apă” al companiei de la unitatea sa din New York. Austin, Texas. Tehnologia ar putea ajuta Tesla să dezvolte viziunea computerizată și modelele de limbaj mari necesare roboților și mașinilor cu conducere autonomă.

Musk a fondat xAI anul trecut ca un provocator al inteligenței artificiale Microsoft-Suporta OpenAI și scrisoareEste Google. Musk este, de asemenea, co-fondatorul OpenAI.

CEO-ul Dell, Michael Dell, a declarat într-un raport X miercuri poştal Compania sa construiește o „fabrică Dell AI” Nvidia Alimentarea robotului de inteligență artificială Grok al lui Musk.

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *