June 20, 2024

Amazon înlocuiește ambalajele din plastic: iată ce trebuie să știți

Amazon Compania a declarat joi că a scos 95% din pernele de aer din plastic din ambalajele sale din America de Nord și le va înlocui cu umpluturi de hârtie realizate din materiale 100% reciclate.

Aceasta este cea mai mare inițiativă de reducere a ambalajelor din plastic a Amazon și va ajuta la eliminarea a aproape 15 miliarde de perne de plastic în fiecare an.

„Lucrăm să eliminăm pe deplin aceste materiale în America de Nord până la sfârșitul anului și vom continua să inovăm, să testăm și să extindem pentru a acorda prioritate materialelor reciclabile la bord”, a declarat Pat Lindner, vicepreședinte pentru mecatronică și ambalaj durabil. precizat în anunț.

Compania de comerț electronic a anunțat lansarea primului său material de umplutură din plastic în octombrie 2023, îndepărtându-se de materialele de umplutură din plastic Centrul american de îndeplinire automată Eliminați ambalajul de transport din plastic. Amazon lucrează cu furnizorii pentru a obține rezerve de hârtie care sunt, de asemenea, reciclabile la bord.

Acesta nu este primul pas pe care îl face Amazon pentru a reduce risipa de ambalaje. În 2015, compania s-a lansat Livrat în ambalajul produsului Programul își propune să reducă utilizarea cutiilor maro semnate ale Amazon și să livreze produse în ambalajul lor original.

Nu ratați aceste rapoarte exclusive de la CNBC PRO

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *