June 21, 2024

CEO-ul Citigroup, Jane Fraser, depune mărturie în timpul unei audieri a Comisiei Senatului pentru Banca, Locuințe și Afaceri Urbane intitulată „Supravizarea anuală a celor mai mari bănci ale națiunii”, joi, 22 septembrie 2022, în clădirea Hart.

Tom Williams |. Chongqing Roll Call Company |

regulator bancar vineri dezvăluite Ei au găsit defecte în planurile de rezoluție ale a patru dintre cele mai mari opt bănci din SUA.

Rezerva Federală și Corporația Federală de Asigurare a Depozitelor au declarat așa-numitele testamente în viață – planuri de a dizolva instituțiile mari în caz de dificultate sau eșec – Citigroup, JP Morgan, Goldman Sachs și banca Americii Depunerea din 2023 a fost insuficientă.

Autoritățile de reglementare au găsit greșeli cu privire la modul în care fiecare bancă plănuia să-și deschidă portofoliul masiv de instrumente derivate. Derivatele sunt contracte de pe Wall Street legate de acțiuni, obligațiuni, valute sau rate ale dobânzii.

De exemplu, atunci când i s-a cerut să testeze rapid capacitatea Citigroup de a derula un contract utilizând intrări diferite de cele alese de bancă, compania a avut rezultate slabe, conform către agențiile de reglementare. Această parte a jobului pare să fi pus în dificultate toate băncile care au avut dificultăți la examen.

„O evaluare a capacității companiei acoperite de a-și desface portofoliul de instrumente financiare derivate în condiții diferite de cele stabilite în schema din 2023 a evidențiat limitări semnificative ale capacității firmei”, a spus autoritatea de reglementare. explica de la Citigroup.

Testamentele de viață sunt o măsură importantă de reglementare impusă în urma crizei financiare globale din 2008. La fiecare doi ani, Statele Unite au cel mai mare. Băncile trebuie să își prezinte planurile pentru a se relaxa în mod fiabil în cazul unui dezastru. Băncile cu puncte slabe trebuie să le rezolve în următorul val de testamente de viață depuse în 2025.

În timp ce planurile JPMorgan Chase, Goldman Sachs și Bank of America au fost considerate „defectuoase” de ambele autorități de reglementare, FDIC a considerat că Citigroup avea „defecte” mai serioase, ceea ce înseamnă că planul nu va putea obține aprobarea conform Rezoluției: Falimentul S.U.A. Cod.

Deoarece Rezerva Federală nu este de acord cu evaluarea FDIC asupra Citigroup, în general consideră că ratingul „defect” al Citigroup este mai puțin grav.

„Ne angajăm pe deplin să abordăm problemele identificate de autoritățile de reglementare”, a declarat Citigroup, cu sediul în New York, într-o declarație.

„Deși am făcut progrese substanțiale în transformarea noastră, recunoaștem că trebuie să accelerăm activitatea în unele domenii”, a spus banca „În linii mari, rămânem încrezători că Citi poate funcționa fără impacturi sistemice adverse sau nevoia de a plăti taxe. situația a fost rezolvată fără fonduri umane.”

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *