June 24, 2024

În Inside Out 2 de la Disney și Pixar, sentimentul de sine al Riley este alcătuit din toate convingerile ei, fiecare dintre acestea putând fi auzită trăgând de o sfoară. Sadness (cu vocea lui Phyllis Smith) și Joy (cu vocea lui Amy Poehler) aduc amintiri importante pe pământul aflat în devenire.

Disney |

disney „Inside Out” de la Pixar ar putea fi primul film vreodată Warner Bros. “Barbie” Depășind 1 miliard de dolari la box office-ul global.

Începând de duminică, filmul de animație a încasat 724,4 milioane de dolari la nivel mondial, devenind filmul cu cele mai mari încasări din 2024. „Dune: partea 2” Deținătorul recordului anterior în acest an a fost de 711,8 milioane de dolari.

„Inside Out 2” nu a fost încă lansat în Japonia. Valoarea globală a primului film în 2015 a fost de 850,5 milioane de dolari, din care Japonia a contribuit cu aproape 33 de milioane de dolari.

Paul a spus: „Inside Out 2 este un fenomen global care atrage publicul mult dincolo de familii și copii, cu un mesaj care rezonează și rezonează în toate culturile și limbile candidat pentru a intra în clubul de un miliard de dolari. “

Deși filmul Disney din 2022 „Avatar: Waterfall” a depășit pragul de 1 miliard de dolari și a încasat peste 2 miliarde de dolari la box office, studioul companiei Pixar nu a mai văzut niciunul de la „Toy Story 4” din 2019. Niciun film nu îndeplinește acest punct de referință.

Disney Animation și Pixar încearcă ambele să-și recapete un punct de sprijin la box office în urma pandemiei. O parte din motivul acestor dificultăți este că Disney a ales să lanseze unele funcții animate direct pe serviciul său de streaming Disney+ în timp ce cinematografele sunt închise sau chiar odată ce cinematografele se redeschid.

Înainte de „Inside Out”, niciun film de animație Disney de la Pixar sau Walt Disney Animation nu a încasat mai mult de 480 de milioane de dolari la box office-ul global din 2019.

Filmul a câștigat încă 100 de milioane de dolari la box office-ul național în weekend, o scădere nemaivăzută de 35% față de weekendul său de deschidere. Veniturile de box-office ale unui film scad de obicei cu 50% până la 70% de la weekendul de deschidere până la al doilea weekend.

Cu această performanță, Inside Out 2 a devenit unul dintre cele șapte jocuri care au depășit 100 de milioane de dolari la box office în a doua săptămână. Celelalte sunt cinci filme Disney – „Star Wars: The Force Awakens”, „Avengers: Endgame”, „Avengers: Infinity War”, „Black Panther” și „The Avengers” – și generic „Lumea Jurassic”.

„Inside Out 2” a adăugat 100 de milioane de dolari în proiecțiile în timpul săptămânii de luni până joi.

„Performanța din Inside Out 2 este punctul culminant al multor lucruri”, a declarat Shawn Robbins, fondatorul și proprietarul Box Office Theory. „O poveste semnificativă la care se pot relaționa oameni de toate vârstele și mediile, bunăvoința pentru dragostea filmului original pentru acesta, atracția de brand moștenită a Disney și Pixar, cererea reținută pentru filme de familie și o fereastră perfectă de două ore pentru consumatori. . Orele de spectacol, pauzele școlare și un val de căldură înăbușitor care a forțat mulți oameni să stea în casă și să se bucure de divertisment cu aer condiționat, toate pot fi citate ca factori în această furtună de box office.

Datele de la EntTelligence arată că indicele de audiență de familie al filmului este prea mare În timpul premierei interne a filmului, publicul de familie a reprezentat mai mult de 70%. Acești cinefili Serviciu insuficient În urma pandemiei, multe filme pentru familie au trecut direct în flux sau au dispărut din calendare, pe măsură ce cinematografele s-au închis sau producțiile au fost închise.

Anul trecut, publicul s-a prezentat în masă să vadă filmul „Super Mario Bros.” al Universal Pictures, care a încasat peste 1,36 miliarde de dolari la box office-ul global.

„Inside Out 2” i-a atras și pe râvnitul demografic al tinerilor în cinematografe, 14% din trafic provenind de la tineri cu vârste între 13 și 17 ani.

Ca viitor al vizionării filmelor, acest grup este deosebit de important pentru industrie. Readucerea lor pe marele ecran a devenit o prioritate pentru studiouri și operatorii de teatru.

„Un spectacol de succes este, de asemenea, exact ceea ce a ordonat doctorul pentru proprietarii de cinematografe”, a spus Robbins, „Au fost dornici să obțină o lansare la nivel de eveniment la începutul verii în mai, în mare parte din cauza întârzierilor cauzate de greva muncii de anul trecut. De obicei, durează până la jumătatea lunii iunie pentru a vedea o astfel de performanță la box-office, dar, având în vedere că „Bad Boys” își continuă cursul sănătos, este probabil să ducă la una dintre câteva lansări cu potențial ridicat pe care industria speră să înceapă în a doua jumătate a lui. anul. Un mare succes.

Dezvăluit: Comcast este compania-mamă a NBCUniversal și CNBC. NBCUniversal este distribuitorul „Jurassic World” și „The Super Mario Bros. Movie”.

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *