June 24, 2024

Sigla rețelei sociale Truth este afișată în această ilustrație foto, realizată pe 4 decembrie 2023, în Varșovia, Polonia.

Yap Arians |. Fotografii Noor |

acțiuni Trump Media Acțiunile au crescut cu peste 25% luni, când fostul președinte a preluat pachetul majoritar al companiei Donald Trump Încercarea de a reveni de la plonjare de o săptămână Prețul acțiunilor a scăzut cu aproape jumătate.

Trump Media, care face comerț DJT Acțiunile Nasdaq se tranzacționau la aproximativ 34,50 USD pe acțiune începând cu ora 12:30 ET, cu un volum mult peste medie. Acțiunile s-au închis vineri cu puțin peste 27 USD.

Aceste creșteri sunt vești grozave pentru compania din spatele Truth Social.

Pictograma graficului bursierPictograma graficului bursier

Ascunde conținutul

Prețul acțiunilor TMTG

Prețul acțiunilor Trump Media a scăzut și mai mult săptămâna trecută, după ce Comisia pentru Valori Mobiliare din SUA a anunțat că înregistrarea sa pentru acțiuni suplimentare a fost efectivă. Lichidarea poate crește acțiunile în circulație ale companiei, diluând astfel prețul acțiunilor.

Înregistrarea permite investitorilor timpurii să revinde anumite acțiuni și să exercite mandate emise anterior. Warrant-urile oferă deținătorilor lor posibilitatea de a cumpăra acțiuni la un preț prestabilit într-un anumit interval de timp.

Vineri, Trump Media a declarat că se așteaptă să primească peste 69,4 milioane de dolari în venituri din mandatele exercitate joi și vineri.

Scăderea recentă a prețului acțiunilor și inversarea bruscă a companiei este doar cel mai recent exemplu de volatilitate în primele trei luni de tranzacționare publică.

Acțiunile nou-formatei Trump Media au crescut cu două cifre la debutul său Nasdaq, după finalizarea unei fuziuni publice îndelungate cu o companie de achiziție cu scop special în martie. Dar după ce a atins un maxim de 79,38 USD pe acțiune, acțiunile au scăzut rapid, acțiunile scăzând la aproape 22 USD.

Acțiunile Trump Media Inc. continuă să fluctueze puternic, chiar și după performanța companiei luna trecută raportul trimestrial al câștigurilor A fost dezvăluit că pierderea netă a fost de 327,6 milioane USD, iar veniturile au fost de numai 770.000 USD.

Valoarea actuală de piață a Trump Media este de aproape 6 miliarde de dolari. Valoarea sa depinde în mare măsură de popularitatea lui Trump, fostul președinte și candidat republican la președinție.

Trump postează aproape exclusiv pe Truth Social, o platformă de socializare Weibo și singurul produs Trump Media până în prezent. Dar Trump s-a alăturat gigantului rețelelor sociale TikTok la începutul lunii iunie, iar traficul acestuia l-a micșorat pe cel al Truth Social.

Compania a recunoscut într-un dosar recent de reglementare că „ar putea lipsi orice remediu semnificativ” dacă Trump decide să abandoneze Truth Social în viitor.

Trump deține 114.750.000 de acțiuni ale companiei, sau aproximativ 64,9% din acțiuni. El nu poate vinde nicio acțiune până când perioada de blocare post-fuziune expiră la sfârșitul lunii septembrie.

Aceasta este o știre în curs de dezvoltare. Vă rugăm să verificați din nou pentru actualizări.

Citiți mai multe acoperire politică CNBC

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *