June 25, 2024

Luni, 22 aprilie 2024, la New York, Statele Unite, un lucrător contractual Amazon a tras un cărucior cu pachete gata de livrare.

Angus Mordants |. Bloomberg |

AmazonReducerea companiei Prime Day va reveni pe 16 și 17 iulie declara Marţi.

Ca și în anii precedenți, Amazon a spus că evenimentul va include milioane de oferte, cu „noi reduceri disponibile la fiecare cinci minute pentru anumite perioade de-a lungul evenimentului”. Compania va oferi din nou o ofertă numai pe invitație, iar membrii clubului de abonament Prime pot aplica pentru o invitație pentru a primi reduceri la articolele care de obicei se epuizează rapid. Mai întâi a lansat o ofertă numai pe invitație pentru membrii Prime anul trecut.

Amazon a lansat Prime Day în 2015 pentru a oferi reduceri membrilor planului său principal de abonament. Prime costă 139 USD pe an și include avantaje precum livrare rapidă și acces la serviciile de streaming. Reducerile mari sunt concepute parțial pentru a atrage noi abonați Prime, pentru a promova produsele și serviciile Amazon și pentru a crește vânzările într-o perioadă de cumpărături de obicei mai lentă.

Evenimentul este, de asemenea, un mare generator de venituri pentru alți retaileri, care găzduiesc adesea evenimente concurente în sau în jurul Prime Day. Walmart marți declara Evenimentul său „Special Walmart” are loc în perioada 8 iulie – 11 iulie. Ţintă, a lui Kohl și Cea mai buna achizitie au lansat activități similare.

Anul trecut, vânzările totale online din SUA în timpul Amazon Prime Day au atins un record de 12,7 miliarde de dolari, depășind 2022 Total 11,9 miliarde de dolari, conform Adobe Analytics. Amazon explica Compania a vândut 375 de milioane de articole în timpul evenimentului cu reduceri de două zile, în creștere față de 300 de milioane de articole vândute în 2022.

ceas:Amazon Prime Video scade prețurile reclamelor pentru rivali

Amazon Prime Video subcotează prețurile reclamelor rivalilor în ultimul război al prețurilor

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *