June 27, 2024

Comercianții lucrează pe platforma de tranzacționare a Bursei de Valori din New York pe 18 iunie 2024.

Spencer Pratt |. Știri Getty Images |

Contractele futures pe indicele bursier au fost aproape stabile joi seara, în timp ce comercianții așteptau date privind inflația urmărite îndeaproape. De asemenea, numără invers până la sfârșitul unei prime reprize puternice.

Dow Jones Industrial Average Futures A scăzut cu 47 de puncte, sau 0,1%. Futures pe indicele S&P 500 a crescut cu 0,1%, în timp ce Futures 100 Nasdaq Adăugați 0,2%.

În acțiunea de după orele de program, Nike Acțiunile retailerilor de sport scad cu peste 10% Îndrumarea pentru întregul an a scăzut. Dulap pentru picioare Prețul acțiunilor a scăzut cu aproape 5% din cauza simpatiei.

Urmează aceste inițiative o zi tăcută Vineri dimineață, investitorii de pe Wall Street așteptau publicarea indicelui de bază al prețurilor pentru cheltuielile de consum personal (PCE) din luna mai. acest Dow Chemical și Indicele S&P 500 Fiecare a crescut cu aproximativ 0,1%, în timp ce Indicele Nasdaq în creștere cu 0,3%.

considerat un alimentar. Prima alegere Indicatorii de inflație arată că datele generale privind cheltuielile personale de consum (PCE) sunt de așteptat să rămână neschimbate din aprilie, în creștere cu 2,6% față de aceeași perioadă a anului trecut. Excluzând prețurile volatile la alimente și energie, cheltuielile de bază pentru consumul personal sunt de așteptat să crească cu 0,1% în această lună și cu 2,6% anual.

Participanții de pe piață consideră că statisticile inflației sunt cruciale, deoarece încearcă să ghicească când Rezerva Federală va începe să reducă ratele dobânzilor. Comercianții vor urmări, de asemenea, indicii de cheltuieli, venituri personale și încredere a consumatorilor eliberați pe parcursul dimineții.

Aceștia sunt ultimii potențiali catalizatori de piață pentru primele șase luni ale anului 2024, care se încheie oficial la închiderea de vineri. Ziua este plină de date demne de remarcat, deoarece marchează sfârșitul săptămânii, lunii, trimestrului și semestrului de tranzacționare.

Pictograma graficului bursierPictograma graficului bursier

Ascunde conținutul

Cum vor evolua indicele S&P 500, 30 Dow Jones și Nasdaq Composite în 2024

Nasdaq-ul, bogat în tehnologie, a fost printre cei mai buni câștigători în prima jumătate a anului, în creștere cu aproximativ 19%, deoarece nebunia inteligenței artificiale a stârnit entuziasmul investitorilor. S&P 500 a crescut în ansamblu cu aproape 15%, în timp ce Blue-chip Dow Jones a rămas în urmă, crescând cu puțin sub 4%.

Mike Dickson, șeful departamentului de cercetare și strategie cantitativă la Horizon Investments, a declarat că tema inteligenței artificiale „a dominat pe tot parcursul anului și a determinat cu adevărat concentrarea pe piață”. „Asta a dus la un an foarte puternic.”

O parte din motivul performanței slabe a Dow este o retragere neobișnuită în al doilea trimestru. Dow-ul a scăzut cu peste 1,6% în timpul perioadei, în timp ce S&P 500 și Nasdaq au câștigat mai mult de 4%, respectiv 9%.

Toți trei au făcut progrese în iunie. Nasdaq a condus din nou drumul cu câștiguri de peste 6% până acum în această lună. S&P 500 și Dow Jones au crescut cu peste 3% și, respectiv, cu 1%.

Numai în această săptămână, Nasdaq a crescut cu aproape 1%. S&P 500 a crescut cu aproximativ 0,3%, în timp ce Dow-ul a fost aproape constant.

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *