June 27, 2024

Lee a co-fondat firma de capital de risc Creator Ventures în 2022 împreună cu verișoara sa Sasha Kaletsky.

Casper Lee

Caspar Lee îi sfătuiește pe tinerii care doresc să devină creatori de conținut să facă YouTube pentru distracție, mai degrabă decât să se concentreze pe a câștiga bani din cauza oportunităților de succes financiarToate scăzute.

Tânărul de 30 de ani a fost un YouTuber britanic-sud-african de succes în anii 2010, atrăgând peste 6 milioane de abonați prin videoclipuri de comedie și provocări. el Renunță la antreprenoriat 2019.

La început (YouTube) nu a fost cool, dar îl urmăreau și în cele din urmă a început să devină cool”, a explicat Lee într-un interviu pentru CNBC Make It.

„Se pare că există mai mulți tineri astăzi care vor să fie creatori decât există astronauți, dar trebuie să vă explic că probabil ar trebui să faceți ceva pentru distracție la început, pentru că puteți crea pe cineva care să trăiască din asta. numărul de oameni este în creștere, dar este încă foarte dificil”, a spus Li.

„Este în creștere, deoarece coada lungă a economiei creatorilor a crescut, dar de fapt este mai competitiv ca niciodată să fii o mare vedetă YouTube”.

Economia creatorilor se referă la o industrie în creștere în care oamenii își monetizează abilitățile și talentele online și este de așteptat să se dubleze de la 250 de miliarde de dolari în 2023 la 4.800 de dolari până în 2027, potrivit unui studiu de o sută de milioane de dolari. Goldman Sachs Raport.

Lee a spus anterior pentru CNBC Make It că utilizatorii YouTube cu milioane de abonați pot câștiga, de obicei, milioane de dolari aderându-se la Programul de parteneriat YouTube. Programul permite creatorilor să facă bani plasând reclame în videoclipurile lor.

domnule bestieLee, unul dintre YouTuberii cu cel mai mare număr de abonați pe platformă, a declarat pentru Time că câștigă între 600 și 700 de milioane de dolari anual.

Dar aceste câștiguri sunt rezervate pentru câțiva norocoși. Un sondaj arată că până în 2023, aproape jumătate dintre creatori vor câștiga 15.000 USD sau mai puțin anual. Sondaj la peste 2.000 de creatori de conținut Furnizat de agenția de marketing influencer NeoReach. Doar 13% dintre creatorii chestionați au câștigat peste 100.000 USD.

Lee îi încurajează pe YouTuberi aspiranți să găsească o modalitate de a reuși fără a se baza pe adepți sau pe faimă.

“Când creezi conținut despre tine, te bazezi cu adevărat pe propria ta relevanță. Și dacă poți să-ți dai seama cum să creezi conținut, poate conținut despre un anumit subiect, te poți baza pe relevanța acelui subiect”, explică el Road.

„Unul dintre lucrurile la care încurajez creatorii să se gândească este cum poți continua să creezi conținut, în timp ce te bazezi mai puțin pe propria ta relevanță?”

Încă din zilele sale pe YouTube, Lee a co-fondat mai multe companii din economia creatorilor, inclusiv compania de marketing de influență Influencer.com și un fond de capital de risc numit Creator Ventures.

Vrei să devii un comunicator de succes, încrezător? Urmează noul curs online al CNBCDeveniți un comunicator eficient: stăpânirea vorbirii în public. Te vom învăța cum să vorbești clar și cu încredere, să-ți calmezi nervii, ce să spui, ce să nu spui și tehnici de limbaj corporal pentru a face o primă impresie grozavă. Înscrie-te acum și folosește codul EARLYBIRD pentru o reducere introductivă de 30% până pe 10 iulie 2024.

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *