June 27, 2024

Înainte să plece Ilya Polosukhin Google În 2017, a avut un prânz de brainstorming și s-a întors la biroul său pentru a construi ceea ce ar fi fost primul Transformer, arhitectura rețelei neuronale care a făcut posibilă generarea de inteligență artificială.

În zilele noastre, Polosukhin este considerat Fondatorul inteligenței artificiale moderne.

Polosukhin a co-scris celebrul ziar din 2017, „Tot ce ai nevoie este atenție” și 7 colegi Google, aceștia sunt cunoscuți în mod colectiv sub numele de „Transformers 8”. Șapte dintre ei au apărut pentru prima dată pe scenă împreună. NvidiaLa conferința anuală a dezvoltatorilor din martie, CEO-ul Jensen Huang a spus: „Tot ceea ce ne bucurăm astăzi poate fi urmărit până la acel moment”.

Pe 20 martie 2024, șapte membri ai „Transformers 8” au participat la conferința anuală pentru dezvoltatori GTC a Nvidia din San Jose, împreună cu CEO-ul Nvidia, Jensen Huang. Gomez, Jensen Huang, Llion Jones, Jakob Uszkoreit, Ashish Vaswani și Illia Polosukhin.

Nvidia

Polosukhin a spus că Google a început să folosească Transformer în Google Translate în 2018, care a făcut „progresuri extraordinare”. Dar până când OpenAI lansează ChatGPT noiembrie 2022.

„Nu este nimic de pierdut prin deschiderea AI”, a spus Polosukhin pentru CNBC „De exemplu, dacă o deschide o altă companie, în special o companie publică, prima întrebare pe care o puneți acolo, este ca un răspuns nepotrivit, va fi în. știri.”

Când această lucrare formativă a fost publicată la sfârșitul anului 2017, Porosukhin a părăsit Google pentru a-și înființa propria companie de inteligență artificială, aproape, împreună cu colegul inginer de software Alexander Skidanov. Toți cei opt autori părăsesc acum Google, deși Porosukhin a fost primul care a plecat.

„Google Research este un mediu uimitor”, a spus Polosukhin. „Este grozav pentru învățare și pentru acest tip de cercetare. Dar dacă doriți să vă mișcați rapid și, important, să puneți ceva în fața utilizatorilor, Google este o companie mare cu o mulțime de procese și, pe bună dreptate, protocoalele de securitate etc. sunt necesar.

În cele din urmă, a spus el, „nu avea sens ca Google să lanseze o idee care nu valora 1 miliard de dolari”.

În timp ce lucra la Google, Polosukhin a fost un susținător al open source.

„La momentul respectiv, a fost decizia corectă să o deschidem și să-i lăsam pe toți să construiască pe ea”, a spus el.

În Near, Polosukhin se concentrează pe ceea ce el numește inteligența artificială deținută de utilizatori, „optimizarea confidențialității și suveranității utilizatorilor”.

Urmărește videoclipul pentru a auzi conversația completă dintre Katie Tarasov de la CNBC și Illia Polosukhin.

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *