June 27, 2024

Un comerciant lucrează în timpul tranzacționării de dimineață la Bursa de Valori din New York (NYSE) pe 4 martie 2024 în New York City.

Angela Weiss |. AFP |

Acest raport provine din CNBC Daily Open de astăzi, buletinul nostru informativ pentru piețele internaționale. CNBC Daily Open îi ține pe investitori la curent cu tot ce trebuie să știe, indiferent unde se află. Îți place ce vezi? Vă puteți abonaAici.

Ce trebuie să știi astăzi

tine strans
acest
Indicele S&P 500 și Dow Jones Industrial Average Întâlnirea este pe cale să se încheie Teritoriu pozitiv. acest Indicele NasdaqEra de așteptat să crească cu 18,6% în primele șase luni ale acestui an, dar de fapt a crescut cu 0,49%. Nvidia a crescut mai sus după ce a crescut cu 7% în sesiunea anterioară, după ce și-a petrecut cea mai mare parte a tranzacționării în teritoriu negativ. Randamentul obligațiunilor de trezorerie pe 10 ani Ministerul de Finante Acțiunile cresc pe măsură ce investitorii interpretează comentariile oficialilor Fed și așteaptă datele cheie privind inflația care urmează vineri. Prețurile petrolului din SUA Câștiguri pe fondul tensiunilor în creștere In estul Mijlociu.

Slide micron
acțiuni Micron Acțiunile au scăzut cu aproape 8% la tranzacționarea după orele de program de miercuri. Prognoza veniturilor nu reușește să depășească așteptările analiștilor. Producătorul de memorie și stocare pentru computere prognozează venituri de 7,6 miliarde de dolari pentru trimestrul, în conformitate cu așteptările. Cotele Micron Technology s-au dublat în ultimul an, deoarece unitățile de procesare grafică cu inteligență artificială necesită cea mai avansată memorie. CEO-ul Sanjay Mehrotra a spus că prețurile produselor orientate spre inteligență artificială ale companiei ar putea crește, iar afacerile centrelor de date au crescut cu 50% față de trimestrul precedent.

2.000.000.000.000 USD
Amazonde Valoarea de piață depășește 2 trilioane USD Pentru prima dată miercuri, s-a alăturat rândurilor giganților tehnologiei, cum ar fi măr și Microsoft. Entuziasmul investitorilor față de inteligența artificială generativă a alimentat o creștere a acțiunilor mari de tehnologie. Acțiunile Amazon au crescut cu 26% în acest an, depășind câștigul de 18% al Nasdaq. Acțiunile au crescut cu 3,9% miercuri. În plus, relatează Annie Palmer de la CNBC Amazon plănuiește să deschidă un magazin cu reduceri Pentru a rezista lui Temu și Xie Yin.

Southwest Airlines reduce ghidarea
Southwest Airlines Scade previziunile privind veniturile pentru trimestrul II din cauza dificultăților de ajustare a gestionării veniturilor la tendințele recente de rezervare. În ciuda perspectivelor revizuite, compania aeriană încă se așteaptă la venituri operaționale trimestriale record. investitor activist Elliot Management Company Reiterând apelurile pentru o schimbare de conducere, „Echipa Southwest s-a dovedit incapabilă să se adapteze la industria aeriană modernă. Costurile în creștere și capacitatea crescută au afectat tarifele și profiturile în întreaga industrie, în timp ce concurenți precum delta și Unitate au beneficiat de Întoarcere din călătorii internaționale. Acțiunile Southwest Airlines au scăzut cu 4% înainte de a reveni pentru a închide doar cu 0,2%.

Acțiunile asiatice scad, yenul slăbește
Japonia exportă grele Index Nikkei 225 Căderile Topix pe bază largă JPY Slab până la cel mai scăzut nivel din 38 de ani Cursul de schimb crește în raport cu dolarul american, crescând probabilitatea intervenției. Ministrul japonez de Finanțe Shunichi Suzuki a avertizat că „Acordați o atenție deosebită impactului valutar asupra economiei”, potrivit Reuters Elsewhere, Hong Kong Index Hang Seng Acesta a condus alte piețe bursiere din regiunea Asia-Pacific în scădere, cu 2%, indicele CSI 300 din China continentală a scăzut cu 0,6%. australian Indicele S&P/ASX 200 Scădere cu 0,58%, Coreea de Sud Cospi Scădere cu 0,37%

(PRO) Investește în India
Rezultatele surprinzătoare ale alegerilor din India nu au atenuat perspectivele optimiste ale Causeway Capital Management. În timp ce managerul de portofoliu Arjun Jayaraman prezice randamente modeste pe termen scurt pentru BVB Sensex, el spune ETF-uri care ar putea beneficia de randamente mai mari.

linia de jos

Industria auto crește în activitate, dar ar putea fi perturbată Volkswagen investește 5 miliarde de dolari Printre producătorii de vehicule electrice cu pierderi Rivian. În timp ce Volkswagen produce mașini solide, vehiculele sale electrice au fost afectate de erori de software. După cum subliniază Sophie Kiderlin de la CNBC Investițiile durează ani pentru a genera profituri. Cu toate acestea, analiștii sunt îngrijorați de curentmasina electrica iarna” Se caracterizează printr-o cerere caldă și o concurență intensă. În ciuda acestor provocări, prețul acțiunilor Rivian a crescut cu 23%, reflectând optimismul investitorilor.

În altă parte a industriei, unitatea de mașini autonome de la Alphabet, Waymo Își extinde serviciul de robo-taxi Toți utilizatorii din San Francisco. în același timp, Motoare generaleUnitatea de mașini autonome Cruise numește fostul director Amazon și Microsoft Marc Whitten este noul CEO. Schimbarea conducerii vine pe fondul unei serii de conflicte care au dus la investigații și pauză Anularea permisului Cruise din California a sporit scepticismul publicului față de tehnologia de conducere autonomă.

În timp ce Waymo își lansează în mod constant serviciul și Cruise repornește operațiunile, Tesla încă nu a lansat robotaxa promisă de mult. Previziunile lui Elon Musk privind lansarea în 2020 și auto-conducerea completă în 2018 nu s-au concretizat încă. Cu toate acestea, Musk vede Tesla ca pe o companie cu potențial. Afacerea robotaxi-urilor de 7 trilioane de dolari. Lansarea robotaxi-ului Tesla pe 8 august va fi urmărită îndeaproape pentru a-și evalua avantajul competitiv.

Acționarul rivian Amazon se alătură Club exclusiv de capitalizare de piață de 2 trilioane de dolariLa fel și Alphabet, Nvidia, Apple și Microsoft. Piatra de hotar vine pe măsură ce Amazon reduce agresiv costurile.

Deși entuziasmul pentru inteligența artificială rămâne ridicat, Wall Street a avut o zi mai precaută, deoarece investitorii au căutat să obțină profituri din creșterea acțiunilor determinată de Nvidia. În ciuda optimismului actual, strategii avertizează că S&P 500 s-ar putea confrunta cu o corecție în timpul verii. Sarah Min. de la CNBC Explorați factorii din spatele previziunilor Citi și o serie de upgrade-uri recente.

Hakyung Kim, Brian Evans, Alex Sherman, Samantha Subin, Annie Palmer, Ece Yildirim, Michael Wayland, Sophie Kiderlin, Spencer Kimball, Leslie Josephs, Sarah Min, Sheila Jiang și Lim Hui Jie de la CNBC au contribuit la acest raport.

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *